zbigniewkoki Napisano 24 Marzec 2010 Share Napisano 24 Marzec 2010 maszerowanie 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbigniewkoki Napisano 24 Marzec 2010 Share Napisano 24 Marzec 2010 A maszerowanie 7 prowadzi na do biedki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbigniewkoki Napisano 24 Marzec 2010 Share Napisano 24 Marzec 2010 Przy biedce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbigniewkoki Napisano 25 Marzec 2010 Share Napisano 25 Marzec 2010 A tak przy okazji planowania III Odprawy. Może udałoby się dla chętnych do odtwarzania oficera [ jak widać zaczyna nam ich brakować przy tego typu uroczystościach ] zorganizować jakiś kurs. Ja mogę załatwić znów dostęp do sal w mojej szkole, gdyby był problem z lokum.Tylko kto poprowadziłby takie szkolenie ?- musztra- komendy- szabla- regulaminowy wygląd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 25 Marzec 2010 Share Napisano 25 Marzec 2010 To raczej zakres wiedzy dla młodszego podoficera. W razie czego chętnie pomogę, byle nie ze wszystkim samemu. Optimum to rozbić materiał na parę osób, wtedy idzie łatwo i przyjemnie - patrz ten rok i podział ról. Podoficerów nie brakuje, moim zdaniem wystarczy opracować liste zagadnień i rozesłać do grup niech każda coś przygotuje i przedstawi wszystkim uczestnikom. Temat wyglądu najlepiej oceniać na żywo na zbiórkach i tam podoficer powinien decydować kto jaką dostaje role. Dzięki temu uniknie się sytuacji, że początek kolumny to full strój galowy, a na końcu ktoś niesie np. granatnik i rkm w pełnych klamotach a wojnę". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.