TomekOdkrywca Napisano 8 Marzec 2010 Autor Share Napisano 8 Marzec 2010 Fajniusi hełm m42 . Znaleziony po 2 godzinach chodzenia i wykopywania (tylko) drutów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekOdkrywca Napisano 8 Marzec 2010 Autor Share Napisano 8 Marzec 2010 A tutaj po wyczyszczeniu . Wyszło sporo farby :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu_ Napisano 9 Marzec 2010 Share Napisano 9 Marzec 2010 Witam ladny zbiorek w tle .Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekOdkrywca Napisano 9 Marzec 2010 Autor Share Napisano 9 Marzec 2010 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanca Napisano 9 Marzec 2010 Share Napisano 9 Marzec 2010 Fajne trafienie:)Ale tą fotkę mogłeś trochę okroić bo za dużo widać;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu17 Napisano 9 Marzec 2010 Share Napisano 9 Marzec 2010 Ładne trafie gratuluje:D Tomek a w czym czyściłeś w kwasie szczawiowym ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekOdkrywca Napisano 9 Marzec 2010 Autor Share Napisano 9 Marzec 2010 Czysciłem go szczotką drucianą na wiertarce . Te zdjęcie co teraz wrzucam jest po kwasie szczawiowym . Powiem szczerze ze nie jestem zadowolony . Kolor zrobił sie jednolity ( tak mi sie wydaje ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 9 Marzec 2010 Share Napisano 9 Marzec 2010 Po szczocie farba na pewno nie przetrwała ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ele44 Napisano 9 Marzec 2010 Share Napisano 9 Marzec 2010 witam na jakim sprzeciku kosisz pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekOdkrywca Napisano 9 Marzec 2010 Autor Share Napisano 9 Marzec 2010 Rutus ProXima , czy jakos tak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radet82 Napisano 10 Marzec 2010 Share Napisano 10 Marzec 2010 co tu sie rozpisywać...mam taką samą saperkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.