ernestix Napisano 8 Marzec 2010 Autor Share Napisano 8 Marzec 2010 Pierwsze poważniejsze" wyjście w teren do lasu w którym partyzanci A.K. składowali broń z zrzutów zaowocowało mnóstwem żelastwa, ale broń też udało się znaleźć:P.Rękojeść od korkowca(tak mi się wydaje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiljan Napisano 8 Marzec 2010 Share Napisano 8 Marzec 2010 rewelacja, rozwiń opis i wrzuć dokładniejsze zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graudenz 18 Napisano 8 Marzec 2010 Share Napisano 8 Marzec 2010 Ciekawie wątek się zaczyna :) pokazuj te swoje zdobycze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiljan Napisano 9 Marzec 2010 Share Napisano 9 Marzec 2010 w innym wymiarze to pisałem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernestix Napisano 13 Marzec 2010 Autor Share Napisano 13 Marzec 2010 Stryszek. Szkoda że taki zniszczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernestix Napisano 13 Marzec 2010 Autor Share Napisano 13 Marzec 2010 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernestix Napisano 13 Marzec 2010 Autor Share Napisano 13 Marzec 2010 Łuseczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernestix Napisano 13 Marzec 2010 Autor Share Napisano 13 Marzec 2010 monetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernestix Napisano 13 Marzec 2010 Autor Share Napisano 13 Marzec 2010 monetkowy zbiorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernestix Napisano 12 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2010 owoc dzisiejszego biegania z Jablem;) wykopane w miejscu gdzie stały niemieckie działa plot 88mm, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernestix Napisano 12 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2010 Denko ze spłonką od pocisku 88mm, zostało. I niestety w umocnienia pozostałe po Flakach wdał się jakiś krecik, bo wszystko zryte, dołki nie zasypane, wszędzie walają się wykopane odłamki sd50, chociaż tyle miał rozumu że po wykopaniu 2 prawie kompletnych, zakopał je powrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 12 Czerwiec 2010 Share Napisano 12 Czerwiec 2010 Widzę że też jesteś szczęśliwym posiadaczem jabla :) podobają mi się stany tych monetek,na jakiej głębokości one się znajdowały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernestix Napisano 12 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2010 heh monetki trafiłem na stryszku:P Większość była w klaserze:) dlatego w takim stanie:) Jablem wyciągnieta tylko dienieżka przy polnej kapliczce, z 3-4cm. Z tą wykrywką tylko za militarką biegam w zasadzie:)choć PRL-ki często się trafiają:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 12 Czerwiec 2010 Share Napisano 12 Czerwiec 2010 I dlaczego mnie to nie dziwi... ;) mój jabel też słabo reaguje na monety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernestix Napisano 16 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2010 Z dzisiejszego wypadu na 2 stryszki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernestix Napisano 16 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2010 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernestix Napisano 16 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2010 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernestix Napisano 16 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2010 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.