Paweł80 Napisano 7 Marzec 2010 Share Napisano 7 Marzec 2010 pewnie Łukaszenka boi się,że naród w końcu będzie chciał go usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 7 Marzec 2010 Autor Share Napisano 7 Marzec 2010 Uczniowskie oddziały partyzanckie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaXers Napisano 7 Marzec 2010 Share Napisano 7 Marzec 2010 U nas w szkole był vis i mauzer 2 hełmy polskie 1 niemiecki, 1 ruski i bardzo dużo naboi Zgarnięte w latach 2000-2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
groszek37 Napisano 7 Marzec 2010 Share Napisano 7 Marzec 2010 U nas do dzisiaj są hełmy, szczątki mausera (karabinu) i pistolet MAUSER C96 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
groszek37 Napisano 7 Marzec 2010 Share Napisano 7 Marzec 2010 Niestety nie mam tam już lekcji więc fotki w najbliższym czasie nie będzie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teges Napisano 7 Marzec 2010 Share Napisano 7 Marzec 2010 W podstawówce do której chodziłem do dziś leżą w sali historycznej 2 98k w drewnie ;] Plus oczywiście różne szczątki naboi. W innych szkołach w których miałem okazję bywać też są takie 'kwiatki'. Tylko ciekawe, czy dyrektor mógłby mieć jakieś problemy w związku z tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 7 Marzec 2010 Autor Share Napisano 7 Marzec 2010 Czasem nie podawajcie adresów tych szkół , bo następne zabytki pójdą na przemiał lub do prywatnych kolekcji panów komendantów...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.