sobolaro Posted March 6, 2010 Author Share Posted March 6, 2010 Witam, któryś z kolegów potrafi podać przybliżony rok produkcji tej butli? Dodam, że butla była w ziemi na niemieckim ogródku. Kolega mi dał, bo nie interesuje się takimi rzeczami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zebu74 Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Witam,przyłączę się do wątku z prośbą o id tych flaszek,chodzi o rozszyfrowanie napisów i przeznaczenie trunków.Butelki o poj ok 1 litr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zebu74 Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 ciężko uchwycić cały napis,G.Schrulg?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zebu74 Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 i druga A.Trink..?? Są to nazwy napojów czy raczej nazwy firm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake170381 Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Hej, wytwornia nadal rozlewa wode mineralna ;) pozdrawienia z Bawarii Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake170381 Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 http://www.kondrauer.de/cms/index.php?id=18 link stronkinapewno byli by zainteresowani takim rarytasem hehe Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobolaro Posted March 6, 2010 Author Share Posted March 6, 2010 To udało mi się samemu ustalić, ale dzięki za dobre chęci i również pozdrawiam. Dodam jeszcze, że butla została znaleziona na przedmieściach Ingolstadtu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobolaro Posted March 6, 2010 Author Share Posted March 6, 2010 snake170381 a można wiedzieć w jakim mieście / wsi mieszkasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobolaro Posted March 6, 2010 Author Share Posted March 6, 2010 Witam, któryś z kolegów potrafi podać przybliżony rok produkcji tej butli? Dodam, że butla była w ziemi na niemieckim ogródku. Kolega mi dał, bo nie interesuje się takimi rzeczami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobolaro Posted March 6, 2010 Author Share Posted March 6, 2010 A to zdjęcie z przodu.KondrauerMineralwasser(Oberpfalz.Bayern) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobolaro Posted March 6, 2010 Author Share Posted March 6, 2010 Czy naprawdę nikt na forum nie posiada wiedzy na temat takich butelek? Mi udało się jedynie ustalić, że firma Kondrauer istnieje do czasów teraźniejszych, dalej rozlewa wodę mineralną. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake170381 Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Ta wiocha nazywa sie Monachium;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
sobolaro
Witam, któryś z kolegów potrafi podać przybliżony rok produkcji tej butli? Dodam, że butla była w ziemi na niemieckim ogródku. Kolega mi dał, bo nie interesuje się takimi rzeczami.
11 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.