sobolaro Napisano 6 Marzec 2010 Autor Napisano 6 Marzec 2010 Witam, któryś z kolegów potrafi podać przybliżony rok produkcji tej butli? Dodam, że butla była w ziemi na niemieckim ogródku. Kolega mi dał, bo nie interesuje się takimi rzeczami.
zebu74 Napisano 8 Marzec 2010 Napisano 8 Marzec 2010 Witam,przyłączę się do wątku z prośbą o id tych flaszek,chodzi o rozszyfrowanie napisów i przeznaczenie trunków.Butelki o poj ok 1 litr.
zebu74 Napisano 8 Marzec 2010 Napisano 8 Marzec 2010 i druga A.Trink..?? Są to nazwy napojów czy raczej nazwy firm?
snake170381 Napisano 6 Marzec 2010 Napisano 6 Marzec 2010 Hej, wytwornia nadal rozlewa wode mineralna ;) pozdrawienia z Bawarii
snake170381 Napisano 6 Marzec 2010 Napisano 6 Marzec 2010 http://www.kondrauer.de/cms/index.php?id=18 link stronkinapewno byli by zainteresowani takim rarytasem hehe Pozdro
sobolaro Napisano 6 Marzec 2010 Autor Napisano 6 Marzec 2010 To udało mi się samemu ustalić, ale dzięki za dobre chęci i również pozdrawiam. Dodam jeszcze, że butla została znaleziona na przedmieściach Ingolstadtu.
sobolaro Napisano 6 Marzec 2010 Autor Napisano 6 Marzec 2010 snake170381 a można wiedzieć w jakim mieście / wsi mieszkasz?
sobolaro Napisano 6 Marzec 2010 Autor Napisano 6 Marzec 2010 Witam, któryś z kolegów potrafi podać przybliżony rok produkcji tej butli? Dodam, że butla była w ziemi na niemieckim ogródku. Kolega mi dał, bo nie interesuje się takimi rzeczami.
sobolaro Napisano 6 Marzec 2010 Autor Napisano 6 Marzec 2010 A to zdjęcie z przodu.KondrauerMineralwasser(Oberpfalz.Bayern)
sobolaro Napisano 6 Marzec 2010 Autor Napisano 6 Marzec 2010 Czy naprawdę nikt na forum nie posiada wiedzy na temat takich butelek? Mi udało się jedynie ustalić, że firma Kondrauer istnieje do czasów teraźniejszych, dalej rozlewa wodę mineralną.
Pytanie
sobolaro
Witam, któryś z kolegów potrafi podać przybliżony rok produkcji tej butli? Dodam, że butla była w ziemi na niemieckim ogródku. Kolega mi dał, bo nie interesuje się takimi rzeczami.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.