brystol Napisano 2 Marzec 2010 Autor Napisano 2 Marzec 2010 Proszę o pomoc w identyfikacji tej felgi.Średnica jej wynosi 47.5 cm.Nie wykluczone że była podstawą słópa bardzo starej stodoły . Z góry dziękuję za jakiekolwiek pomysły.
HD1940 Napisano 8 Marzec 2010 Napisano 8 Marzec 2010 Kolego sobolaro z całym szacunkiem, ale felga z twojego zdjęcia i zamieszczona w wątku to przecież zupełnie dwie różne rzeczy. Przypatrz się co i jak jest nitowane a sam dojdziesz do wniosku, że to nie to samo.
sobolaro Napisano 8 Marzec 2010 Napisano 8 Marzec 2010 nie wiem, może się mylę ale w moim motocyklu z przodu jest felga nitowana na okręgu tak jak na fotce załączonej przeze mnie a z tyłu nitowana w taki sposób jak na fotografii bystrola (być może składak)Pozdrawiam.
brystol Napisano 7 Marzec 2010 Autor Napisano 7 Marzec 2010 Grubość blachy: przy śrubach 8.5-9 mm ; przy końcach 4 mm
brystol Napisano 3 Marzec 2010 Autor Napisano 3 Marzec 2010 Ja się nie znam ale wydaje mi się że jest ona za duża na warszawe
płetwal Napisano 3 Marzec 2010 Napisano 3 Marzec 2010 pierwsze warszawy,żuki miały felgi nitowane tylko tam były inaczej nitowane daj jak możesz wymiary i grubość blach
brystol Napisano 2 Marzec 2010 Autor Napisano 2 Marzec 2010 Proszę o pomoc w identyfikacji tej felgi.Średnica jej wynosi 47.5 cm.Nie wykluczone że była podstawą słópa bardzo starej stodoły . Z góry dziękuję za jakiekolwiek pomysły.
sobolaro Napisano 8 Marzec 2010 Napisano 8 Marzec 2010 Jeżeli jest to felga z aluminium, to pochodzi od motocykla wiesel sr56 (taki duży skuter 123ccm) wiem bo posiadam taki.
brystol Napisano 10 Marzec 2010 Autor Napisano 10 Marzec 2010 Ta na twoiz zdjęciu sobolaro jest zupełnie inna.Moja nie jest na pewno z aluminium. Ale dzięki za dobre chęci.
Pytanie
brystol
Proszę o pomoc w identyfikacji tej felgi.Średnica jej wynosi 47.5 cm.Nie wykluczone że była podstawą słópa bardzo starej stodoły . Z góry dziękuję za jakiekolwiek pomysły.
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.