Skocz do zawartości

zamiana

ele44

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam mam pytanie do kolegow chcialbym w tym roku przeskoczyc z ace 250 na rutusa no i wlasnie tu zaczyna sie sedno mojego pytania czy warto
  • Odpowiedzi 55
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Kiedys zamienilem ace na ultre i warto bylo co nie zmienia faktu ze ultre tez szybko spylilem i przesiadlem sie na lepszy sprzet. Wymieniaj bez wachania.

>Poczekaj podobno ma być nowy Rutus typowo na kolorki.
rutusy sa na kolorki, militarka nie wychodzi im juz tak dobrze. Pozatym nawet nie ma w ofercie wiekszej cewki potrzebnej do kopania dolow. Wiem wiem, co poniektorzy nie potrzebuja nawet ramy bo rutus siega im glebiej ale prawda jest taka ze w tej klasie cenowej to dobry sprzet na drobnice
Napisano
Pytanie,czy warto z Ace250 na Proximę jest podobne do tego,czy warto się rozwijać...odpowiedz może być tylko jedna...oczywiście,że warto ! Pytanie,czy warto w ten sposób ?! Każdy droższy wykrywacz jest lepszy od kanarka.Na chwilę obnecną wg.mnie najlepszym sprzętem po Ace250 jest używany X-70 i nie ma lepszych.Pozdrawiam!
Napisano
Witam,
Jako osoba która sprzedała swojego ACE i nabyła Proximę stwierdzam z całą pewnością, że był to ogromny skok do przodu i nim pójdę wyżej z przyjemnością będę spacerował z Proximą dłuższą chwilę.
Pozdrawiam,
Napisano
Do Kol.Mazow...Twierdzenie Kolegi jakobym nie umiał myśleć zbywam miczeniem(a nóż prawda :)) )...Z innej beczki...Myślenie ponoć nie boli,ale trzeba się nachodzić( i nakopać) ...:))) Pozdrawiam!
Napisano
P.S. Z całym szacunkiem,ale osoba,która przesiada się z Ace250 na Proximę może spacerować z przyjemnością" jeszcze długo...Pytanie...co to za przyjemność i dla kogo ?! Pozdrawiam!
Napisano
Do kolegów fiskars i samgnus: Jakieś konkrety poproszę, chodzę z proximą i jakoś nie narzekam. Ale chętnie zmienię sprzęt na lepszy (do 3000 tys. zł), chętnie wysłucham (przeczytam) jakieś sugestie tylko poproszę o bardziej merytoryczne wypowiedzi.
Napisano
Kolejny demagog fiskars.
Nie zabieram generalnie głosu w takich wątkach właśnie żeby nie być posądzonym o utusowską propoagandę" ale irytacja ma swoje granice. Już na wstępie napiszę, że używam jeszcze innych wykrywaczy oprócz Rutusa i to znanej marki. Rutus to dobry sprzęt dla poszukiwaczy-hobbystów, którzy bawią się poszukiwaniami. Korelacja ceny i cech uzytkowych Rutusa (że o serwisie nie wspomnę) stawia go na bardzo przyzwoitym poziomie. Jak ktoś uważa się za zawodowca", ze względu na stopień jego zaawansowania w tym hobby, to niech nie kupuje wykrywacza klasy popularnej, w przystępnej cenie, oczekując walorów użytkowych sprzętu klasy wyższej bo wtedy może się poczuć rozgoryczony:)
Ja będę bronić POLKIEGO produktu i producenta, który znakomicie potrafi sobie radzić w czasach olbrzymiej konkurencji na rynku detektorów.
Pozdrawiam L.
Napisano
Gościu jak demagog kurna nie jestem,tylko pisze do ludzi zeby uważali co kupują,na forum jest kilku pośredników sprzedaży rutusa w Polsce i oni naganiaja takimi wypowiedziami,nie wiesz kto za jakim nikckiem stoi więc mi tu nie gadaj.
Znam przynajmnie dwóch sprzedających którzy lobbuja na tym forum,a młodzież wszystko łyka jak młode pelikany.
Napisano
Do fiskars:

Zapewne masz rację, na takim opiniotwórczym forum zawsze się znajdą producenci, sprzedawcy, dilerzy, pośrednicy, ukrywający się pod różnymi nickami, którzy będą zachwalać swój towar, ale dotyczy to chyba dystrybutorów wszystkich marek nie tylko Rutusa. Z Twoich wypowiedzi śmiało można wyciągnąć wniosek (nie wiem czy prawdziwy), że jesteś dilerem jakiejś konkurencyjnej marki. A jeśli chcesz ludzi przestrzec przed kupnem jakiegoś wykrywacza to chyba dobrze byłoby posłużyć się jakimiś argumentami, albo chociaż własnymi subiektywnymi spostrzeżeniami, dokonać jakiś porównań. Inaczej to tylko demagogia.
Osobiście rozglądam się za nową wykrywką, więc jestem jak najbardziej zainteresowany również Twoimi opiniami na temat sprzętu, który najlepiej by się sprawdził w przypadku kolorowej drobnicy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie