Sv Napisano 3 Marzec 2010 Share Napisano 3 Marzec 2010 Postękał i pobiadolił, to teraz poproszę do raportu na Pyra Sqad...Dr Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzykochanki Napisano 5 Marzec 2010 Share Napisano 5 Marzec 2010 stary wracaj bo ta swołocz (przepraszam ) wszystko wykopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 5 Marzec 2010 Autor Share Napisano 5 Marzec 2010 Bida przeokrutna... palenie musi rzucić, cytuję dbać o siebie" cokolwiek to znaczy, nie przemęczać się (chyba sam wystawię skierowanie lekarzowi do mojego AL znaczy pracy), na szczęście o alkoholu nic nie wspominali...W ogóle, dzięki za wsparcie chłopaki, ale i tak będę rzadziej. I niech nikt nie myśli żem się załamał... ja jestem urodzonym optymistą :)O kopaniu pomyślimy, chodzić jeszcze mogę, kieliszek podnosić też, więc saperkę tez raczej uniosę :)Pozdrawiam zdechlaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 6 Marzec 2010 Share Napisano 6 Marzec 2010 PG my zdechlaki, cherlaki i połamańce musimy trzymać się razem ;-) obyśmy się spotkali w terenie a nie w szpitalnej sali ;-) trzymaj się i się nie poddawaj... pozdroSzczurek (też zdechlak) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikson Napisano 27 Maj 2010 Share Napisano 27 Maj 2010 kurde, nie było mnie parę ładnych miesięcy, a tu pg chory, pyrka nie działa ... co jest ??? pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laleczkaVTBS1 Napisano 28 Maj 2010 Share Napisano 28 Maj 2010 PG,kazałeś mi się odzywać na gg,więc dlaczego nie odpisujesz?? Co to za manifestacja? Chyba już złapałeś odpowiedni dystans,zatem...come back. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 29 Maj 2010 Share Napisano 29 Maj 2010 Życzę szybkiego powrotu do zdrowia i oczywiście do poszukiwań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.