Gniewkos Napisano 1 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2010 witam!dzisiejszy krótki wypad na leśną drogę, na początku wyskoczyła taka 50 pf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 1 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2010 Kolejny strzał to guzik, gładki ale na tyle ładnie sygnowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 1 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2010 Krzyżyk od różańca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 1 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2010 I całość. Jakiejś super rewelacji nie ma ale fajnie się chodziło, pogoda fajna, po tej drodze już kiedyś chodziłem z kanarkiem ale jak widać nie dokładnie!pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 4 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2010 Wszystkim odwiedzającym i piszącym w naszym wątku składam serdeczne życzenia z okazji świąt.wszystkiego dobrego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 4 Kwiecień 2010 Share Napisano 4 Kwiecień 2010 Witam.W świąteczną niedziele krótkim wypadem pod liniami wysokiego napięcia ziemia zaowocowała w taki guzik prawdopodobnie 5 pułku strzelców konnych z Powstania Listopadowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 4 Kwiecień 2010 Share Napisano 4 Kwiecień 2010 Tył guzika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 4 Kwiecień 2010 Share Napisano 4 Kwiecień 2010 Przy okazji wyszła taka monetka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 4 Kwiecień 2010 Share Napisano 4 Kwiecień 2010 Tył monetki :)Pozdro dla wszystkich.Wesołych Świąt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 5 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2010 No Darek monetka świetna, ja jutro mam urlop i będę ostro działał w terenie może i mi się poszczęści!!pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 5 Kwiecień 2010 Share Napisano 5 Kwiecień 2010 Poniedziałkowy wypad na pole...Godzinka chodzenia nic ciekawego kilka łuseczek...Poszukiwania przerwane deszczem..Natrafiliśmy na pustą skorupę żółwia greckiego...Sam posiadam żółwia i przygnębił mnie ten widok..Pozdro.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 12 Kwiecień 2010 Share Napisano 12 Kwiecień 2010 Ostatni wypad.Szkoda że nie cały :( i ostatnio nastąpił spory wysyp medalików.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 13 Kwiecień 2010 Share Napisano 13 Kwiecień 2010 Połówka płomienia,Krajcar,sreberko w słabym stanie i Rosyjski guzik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 19 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2010 jak tam Panowie kopał coś ktoś w tym tygodniu? u mnie ostatnio bardzo słabo w sobotę planujemy wypad w teren może coś wyjdzie...pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 20 Kwiecień 2010 Share Napisano 20 Kwiecień 2010 Na polu wypłynął Dar Pomorza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 20 Kwiecień 2010 Share Napisano 20 Kwiecień 2010 Druga strona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 25 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2010 Z dzisiaj ostatnio nie mam coś szczęścia do ciekawych fantów ale zawsze coś tam wyjdzie.trafiła się taka plomba bardzo fajny stan zachowania na jednej stronie napis Posen na drugiej Raiffeisen nazwa brzmi jak nazwa jednego z banków ale z tego co czytałem to chyba zbieg okoliczności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 25 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2010 część zegarka ehh znajdę kiedyś cały piękny w srebrze:)pokrętło od lampy naftowej, i popularne monetki 1 grosz z rocznika 1930pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 3 Maj 2010 Share Napisano 3 Maj 2010 Po długim czasie wreszcie konkret :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 3 Maj 2010 Share Napisano 3 Maj 2010 Wyciągając go (rubla) myślałem że to ten złoty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 3 Maj 2010 Share Napisano 3 Maj 2010 Na rancie piękna cyrylica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 3 Maj 2010 Share Napisano 3 Maj 2010 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 3 Maj 2010 Share Napisano 3 Maj 2010 Do kompletu w jednym dołku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 3 Maj 2010 Share Napisano 3 Maj 2010 Moc przyrody.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 3 Maj 2010 Share Napisano 3 Maj 2010 Po umyciu w wodzie i już tak zostaną na zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.