Skocz do zawartości

Moje Odkrycia,Czechy 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 332
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam, cały czas kopię w jednym miejscu czyli rowy przy drożne, łąki przy drogach, byłe okopy i kilka razy przechodzę przez te same miejsce i trafiam, chyba te rzeczy rosną w ziemi :) Używam wykrywacza Minelab sovereign gt.
Napisano
Ładne fanty :) To dowód, że Czechy są warte odwiedzenia ;) Czechy to w ogóle Ameryka! Nie dość, że poszukiwania bez problemu to jeszcze zioło" zalegalizowali ;)
Napisano

Bardzo fajne tereny, sporo monetek z różnych okresów. To efekt poszukiwań na starym śmietniku. Do tego dwa plecaki różnych butelek, kafli, pierdół itp.

Napisano
Szkoda że admin bojkotuje moje posty. Też bym coś pokazał.

Nikt nie bojkotuje twoich postów, musisz cierpliwie poczekać aż moderator odsłoni twoje wypowiedzi(każdy nowy user tak ma-poczytaj Regulamin)

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Swiety82 21:39 18-04-2010
Napisano
Również pozdrawiam i do następnego spotkanie w czechach i oby to było jak najszybciej

pozdro dla całej ekipy i chłopaki z niedzielnego wypadu odezwijcie sie do mnie na poczte zebym miał z wami jakis kontakt
Napisano

Chętnie zapraszam was wszystkich jeszcze raz. fajnie wczoraj było. Przyjeżdżajcie kiedy chcecie, znajdę dla was czas i pojedziemy do Czech, Pozdrawiam

Napisano

Wczoraj przypadkiem w dołku wyskoczyła linijka,przymiar artyleryjski sygnowany WH39 oraz jakaś pamiątka szklana z swastyką,chyba coś rolniczego. oraz plastikowa łyżka do butów z Oppeln, Opola

Napisano

A koledze Kazikowi wyskoczyła klamra DJ w ładnym stanie jak na wykopek, dużo niklu, wytłaczana sygnowana RZM. I przed chwilą się dowiedziałem że sprzedał ją za grosze ;-(( jak to się mówi w gorącej wodzie kąpany.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie