vojtaz2 Napisano 28 Luty 2010 Autor Share Napisano 28 Luty 2010 Witam,zima puściła i dziś na polach w Czechach koło miejscowości Osoblaha wyskoczył z ziemi wieniec, może żaden to hit ale jak na dobry początek to nie źle:) Pozdrawiam wszystkich oraz kolegów z Ostrawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 2 Marzec 2010 Autor Share Napisano 2 Marzec 2010 Witam,właśnie wróciłem, skrzyneczka z mg 34 w środku była szczotka, stan skrzyneczki super, otwieranie sprawne, w środku kolor zielony, na zewnątrz pozostałości farby i sygnatura producenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 2 Marzec 2010 Autor Share Napisano 2 Marzec 2010 fotka środka nr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 2 Marzec 2010 Autor Share Napisano 2 Marzec 2010 środek nr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 2 Marzec 2010 Autor Share Napisano 2 Marzec 2010 boczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 2 Marzec 2010 Autor Share Napisano 2 Marzec 2010 klapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 2 Marzec 2010 Autor Share Napisano 2 Marzec 2010 z boczku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 2 Marzec 2010 Autor Share Napisano 2 Marzec 2010 kolejna fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 2 Marzec 2010 Autor Share Napisano 2 Marzec 2010 wspomniana szczotka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 2 Marzec 2010 Autor Share Napisano 2 Marzec 2010 szczotka fotka nr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 2 Marzec 2010 Autor Share Napisano 2 Marzec 2010 szczotka fotka nr 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 2 Marzec 2010 Autor Share Napisano 2 Marzec 2010 sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 2 Marzec 2010 Autor Share Napisano 2 Marzec 2010 ostatnia fotka. Udało mi się uruchomić uchwyt rączki do trzymania skrzynki, cieszę się z niej bo wszystko działa jak na wykopek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 4 Marzec 2010 Autor Share Napisano 4 Marzec 2010 wczorajsze trafienia. Jakaś tabliczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 4 Marzec 2010 Autor Share Napisano 4 Marzec 2010 sygnet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 4 Marzec 2010 Autor Share Napisano 4 Marzec 2010 sygnet fotka nr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 4 Marzec 2010 Autor Share Napisano 4 Marzec 2010 sygnet fotka nr 3.Po za tym zapraszam do Czech, puki co na drodze swoich poszukiwań spotkałem bardzo sympatycznych i gościnnych Czechów, w Polsce bywa różnie na poszukiwaniach :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 4 Marzec 2010 Share Napisano 4 Marzec 2010 A jak z miejscówkami w Czechach?Mocno przekopane?Dużo ludzi kopie?Mam w sumie nie daleko do Czech i może się wybiorę któregoś dniaPS. Fajny ten wieniec z pierwszej fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 4 Marzec 2010 Autor Share Napisano 4 Marzec 2010 Czechy nie są tak zryte, ja w ciągu 3 lat napotkałem jedno miejsce przekopane.Co do miejscówek to lepiej pytać miejscowych lub szukać informacji w internecie. Ja upodobałem sobie rejon Osoblahy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 5 Marzec 2010 Autor Share Napisano 5 Marzec 2010 dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 5 Marzec 2010 Share Napisano 5 Marzec 2010 DOBRZE MASZ Z TYMI CZECHAMI,rzut beretem i jesteś;) nie to co ja, z centrum,ale za to mam ciekawe zdj wielkiej trójki" takiej jeszcze nie widzieliście koledzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CooperM Napisano 7 Marzec 2010 Share Napisano 7 Marzec 2010 Widzę kolego że kiedyś musimy się zgadać na wspólny wyjazd ja dziś byłem na Studnicach i kiepściutko ale tereny obiecujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 8 Marzec 2010 Autor Share Napisano 8 Marzec 2010 Witam, wczorajsze trafienie już na sam koniec poszukiwań, dziś zobaczę co z hełmu zostanie po sodzie kaustycznej :) CooperM ja byłem z drugiej strony Osoblahy, A studnice bardzo dobre miejsce bo tamtędy w Racławic Śląskich ewakuowali się Niemcy do Osoblahy. W krzakach na pasie granicznym można coś wykopać ale polecam też pola i miejsca blisko rzeki oraz okolice wysadzonego mostu. Często można tam spotkać Czechów w piszczałami. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CooperM Napisano 8 Marzec 2010 Share Napisano 8 Marzec 2010 Do samej granicy nie doszedłem jakoś nie miałem już natchnienia, ale następnym razem dojdę do tych krzaków na granicy hehe Okolice mostu mocno zaśmiecone, a w koło tej kapliczki to chyba se śmietnik zrobili. A kolega to laski robi czy pola?? Ja miałem chęć na fajny lasek ale okazało się że jest on cały ogrodzony wysokim płotem, pewnie jakaś hodowla tam czy cuś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 10 Marzec 2010 Autor Share Napisano 10 Marzec 2010 po wstępnym oczyszczeniu, resztki farby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.