fanatyk Posted February 20, 2010 Author Share Posted February 20, 2010 średnica 64mmaluminiumśrubki mosiężneskala od 150 do 240 co 2przesuwane skrzydełkaczy komuś kojarzy się to z konkretnym urządzeniem? jeśli tak to jakim Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanatyk Posted August 21, 2010 Author Share Posted August 21, 2010 odgrzeję padlinę.przypadkiem odnalazłem gdzie to coś było zastosowane !proszę o to link:http://www.wftw.nl/gallery2/9-rs.htmlwygląda na to że część pochodzi z radziecka radiostacja 9-RSpozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hansdekawka Posted August 21, 2010 Share Posted August 21, 2010 Po polsku powinno być jak następuje: z radzieckiej radiostacji 9-RS." Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanatyk Posted February 20, 2010 Author Share Posted February 20, 2010 średnica 64mmaluminiumśrubki mosiężneskala od 150 do 240 co 2przesuwane skrzydełkaczy komuś kojarzy się to z konkretnym urządzeniem? jeśli tak to jakim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luftlander Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 Podziałka od ustawieni działa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanatyk Posted February 20, 2010 Author Share Posted February 20, 2010 gdzieś znajdę zdjęcie całego urządzenia [przykładowego chociaż]? bo może mam coś jeszcze od tego a nie potrafię odróżnić. wpadło mi w ręce ostatnio trochę różności.dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
fanatyk
średnica 64mm
aluminium
śrubki mosiężne
skala od 150 do 240 co 2
przesuwane skrzydełka
czy komuś kojarzy się to z konkretnym urządzeniem? jeśli tak to jakim
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.