lew_1988 Napisano 18 Luty 2010 Autor Share Napisano 18 Luty 2010 Bardzo prosiłbym kolegów o namiary na kogoś kto szyje porządne kopie polskich chlebaków wz 33. Ewntualnie bardzo chętnie przyjąłbym wymiary chlebaka w celu samodzielnego uszycia (chociaz jestem w tym bardzo kiepski). Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadkus Napisano 19 Luty 2010 Share Napisano 19 Luty 2010 Mariusz Szkup. Produkty są dostepne na Allegro. Przydaje się opcja szukaj" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lew_1988 Napisano 21 Luty 2010 Autor Share Napisano 21 Luty 2010 Korzystam z niej czesto na forum niestety jakos nie mogłem znaleść tym razem. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LSW Napisano 22 Luty 2010 Share Napisano 22 Luty 2010 coś wygrzebałemhttp://www.gos.fora.pl/projekty-i-schematy,20/projekt-uszycia-chlebaka-wz-33,127-30.htmlproszę jedną szt dla mnie po kosztach :)pozdrawiam Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.