danieloff Napisano 17 Luty 2010 Autor Share Napisano 17 Luty 2010 Polecam z pełną odpowiedzialnościa najnowszą komedię Machulskiego - Kołysanka", przednio się wczoraj ubawiłem w kinie, reżyser nie traci dobrej formy, film naprawdę zabawny i w świetnym klimacie, w przeciwieństwie do większości ostatnio produkowanych filmogniotów dla idiotów". Z drobnych smaczków" - senior wampirzego rodu dziadek Makarewicz ma przy portkach jugosławiańską klamrę z gwiazdą, a wodę czerpie... To już sami zobaczcie:-) Zapewniam, że mazusrcy Polnische Wampiren Was nie zawiodą:-) Aha - no i znakomita muzyka Michała Lorenca! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfik1 Napisano 17 Luty 2010 Share Napisano 17 Luty 2010 na Więckiewicza to mnie moja lepsza połowa zawlecze siłom"...:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 17 Luty 2010 Share Napisano 17 Luty 2010 Nie widziałem i nie chcę widzieć. Wystarczy mi ta stylizacja na rodzinę Adamsów ze zwiastunów. Jak widac Polacy gęsi i nawet wyglad wampira muszą zerżnąć od Wielkiego Brata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MORRO Napisano 17 Luty 2010 Share Napisano 17 Luty 2010 W najnowszej Polityce – film dostał najniższą ocenę – czyli dno! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 18 Luty 2010 Autor Share Napisano 18 Luty 2010 A mi się podobał, widocznie mam denny gust:-) Np. zupełnie nie śmieszyły mnie Testosteron" ani Lejdis"... Mimo wszystko zobaczcie, naprawde film nie jest zły i pomimo stylizacji na Adamsów" jest bardzo polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfik1 Napisano 18 Luty 2010 Share Napisano 18 Luty 2010 Chyba się wybiorę, zachęcił mnie ostatnio w jakimś wywiadzie Więckiewicz,odpowiedział na pytanie dziennikarza czy to film o wampirach... nieee, to zwykła polska rodzina tylko trochę krew piją..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 20 Luty 2010 Share Napisano 20 Luty 2010 Byłem dzisiaj na filmie i podzielam zdanie danieloffa całkiem inna niż wszystkie i przyjemnie się ogląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 21 Luty 2010 Share Napisano 21 Luty 2010 Świetny film. A wątek z niemieckim garem całkiem mnie rozwalił ;) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfik1 Napisano 22 Luty 2010 Share Napisano 22 Luty 2010 Faktycznie Kołysanka", prawie przysnąłem ...:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.