tomcat3 Posted February 14, 2010 Author Share Posted February 14, 2010 http://wwwdark.w.interia.pl/testy.htm#mineter Witam.Chcialbym poznac Wasze zdanie na ten temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gronowianin Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Ciekawe zestawienie, szkoda że brakuje wysokopółkowych E-Traka, Fishera F75, Teknetics T2 i Spectry v3. Czy reprezentatywne? Cóż warunki ujednolicone tzn wszystkie pomiary w powietrzu i przy użyciu monet o takim samym składzie. Brak obiektów o większym udziale żelaza/stali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cpt.Nemo Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Brakuje niektorych testow bo wlasciciele takich urzadzen testow nie wykonali i nie nadeslali. Mnie zdziwil brak testow Garretta GTI-1500 i GTP-1350 Mimo iz od dawna sa na rynku, za to sa testy jakichs modeli Garretow ktorych nawet w internecie trudno znalezc nie mowiac juz o tym ze w polskich sklepach i na gieldach nie wystepuja :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gronowianin Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Zgadza się, ja nigdy nie słyszałem o Garrecie 2000. Muszę porównać rezultaty z moich Garretów. Ciekawe czy są to wyniki uśrednione czy tylko jedna osoba dokonała pomiarów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErnestCz Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 dziwne te testy,podobno nie ma rożnicy w zasięgach między spectrum a eagle.a w tym teście jest, Link to comment Share on other sites More sharing options...
VanWorden Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Jest różnica pomiędzy Eagle" a Eagle Spectrum", który jest w zasadzie pierwszym XLT. Jeśli chodzi o testy powietrzne to są oczywiście dobre w charakterze zabawy lub jakiejś podstawowej wskazówki o sprzęcie, ale nie mają się nijak do realnych warunków w terenie.PozdrawiamVW Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErnestCz Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 a to oddaje honor:)ale słabo też wychodzą testy tesoro,może dlatego że nie uwzględniono nowych modeli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.