Skocz do zawartości

Minelab Explorer SE Professional kupno

zimmermann

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
No na pewno tak jak kolega pisze E-trac więcej bajerów i ustawień,dobry sprzęt chciałem taki ale budżet hamuje.pozdrawiam
  • 1 year later...
Napisano
witam chce na dniach kupic : MINELAB EXPLORER SE PROFESSIONAL czy morze mi ktos o nim napisac wiem ze cewka 11 musi byc a jakie tam dodatki sa
Napisano
Powiem szczerze że etrac na złoto za czuły nie jest, chodzi mi tu cieniutkie kolczyki czy łańcuszki, i nie mam na myśli jedynie fabrycznych programów ale nawet po podkręceniu go na własnych ustawieniach nie wiele to daje w porównaniu z sygnałem od pierdółek ze srebra, miedzi, aluminium czy mosiądzu albo ołowiu
Napisano
witam, swojego explo kupiłem w lutym 2010.w naszej grupie jest 1 ex 4-5 letni,xt70 i bh land star.różnica w oprogramowaniu naszych ex jest duża, przy pierwszym ustawianiu kolega nie miał pojęcia o kilku nastawach.co do złota to czeszemy jedno miejsce już trzeci rok i wyszła mi tylko obrączka a z koloru wychodzą drobniutkie odłamki pierścieni wiodących wielkości 2-3 mm.obrączka wyszła z 20-25 cm więc na złoto nie ma raczej co liczyć na polach. na złoto to raczej plaże lub kąpieliska.podejrzewam ze jak się trafi złoto to wyjmie go każdy trochę lepszy monetkowiec (BH QDII przywieszka z 15 cm na kąpielisku) pozd.marek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie