Skocz do zawartości

kupno wykrywacza HS-3

Cezar WW II

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam od dawna się zastanawiam nad kupnem smętka lecz chciałbym kupić nowy wykrywacz czy ktoś coś wie czy aktualnie jest produkowany i czy można go nabyć przez przesyłkę za pobraniem przelew itd czy tylko w warszawie kupić na miejscu ?
Napisano
Wykrywacz jest produkowany w Warszawie na codzień,trzeba tylko zadzwonić do producenta.Wiem że wysyła paczką, ale jak jest z płatnością to nie wiem.W każdym bądź razie nie trzeba sie wybierać do stolicy.
Jeżeli chcesz jakieś namiary to na meila.
<pozdro
Napisano
Wykrywka z cewką 30 kosztuje 850zł, jakość wykonania sie poprawiła, przyciski są nowe, nie takie jak dawniej w środku plastikowe które sie zapiaszczały.Teraz są metalowe obłożone gumą dzięki czemu nie będą sie zapiaszczały. Kolor cewki z szarego na zielony zmienił sie już jakiś czas temu.
Stelaż też sie troszke zmienił, mam porównanie wykrywki z przed 5 lat i kupionej 2 miesiace temu.
Naprawde wiele sie zmieniło na lepsze.
<pozdro
Napisano
Tak to te przełączniki.
Foto nie dam rady zrobić ponieważ starego smętka"mam tutaj u siebie w domu, a drugi nowy leży w drugim domu.
Postaram sie zrobić fotke jak najszybciej i wstawić na forum, jeżeli nikt prędzej go nie zaprezentuje:)
<pozdro
Napisano
Paweł888, czy można uznać, że stelaż stał się wytrzymalszy? W moim 5-latku te latające i miękkie rurki doprowadzają mnie do szału /ale i tak go nie sprzedam choćby nie wiem co/
Napisano

Tak wygląda nowy HS-3.Nowy tzn. kupiony w lipcu 09. Zastosowane nowe przełączniki można powiedzieć, że są pyłoszczelne. Ogólnie cała konstrukcja dość wytrzymała. Nie wiem jak było w starym smętku ale w nowym przy cewce 37cm stelaż daje rade.

Napisano

Giętka przy cewce trochę delikatna ale jak ktoś dba o sprzęt to powinna długo wytrzymać.

Napisano

Schowek na baterie. Same baterie wchodzą trochę ciasno. Natomiast pokrywa schowka dopasowana idealnie, żaden brud się nieprzedostanie xD Taka jest moja opinia na temat tego wykrywacza. Cena wykrywacza 700zł, cena cewki 37cm 180zł. W sumie z przesyłką około 900zł.
Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie