polan77 Posted February 10, 2010 Author Share Posted February 10, 2010 witam mam pytanko co sondzicie o trybie custom na monetki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
polan77 Posted February 11, 2010 Author Share Posted February 11, 2010 no koledzy na czym szperacie Link to comment Share on other sites More sharing options...
heniek1978 Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 witam ja też mam ace 250 od nie dawna smigam ale powiem szczeze ze nie chodze na opcji custom nie uzywam zadnych innych tylko jejiwery monetki sa i to najwazniejsze Link to comment Share on other sites More sharing options...
polan77 Posted February 11, 2010 Author Share Posted February 11, 2010 musze ci powiedziec że masz racje .ja pomykam tylko na custom i jestem zadowolony zadnych smieci to najwarzniejsze...a tak propos też jesteś monetkowcem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
janpiotr7879 Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 A ja chodzę tylko na custom. Ustawienia: czułość na maxa lub jedna kreska mniej i wycinam tylko dwa pierwsze kwadraty z lewej strony. Fakt często kopie się cienkie aluminium ale za to nie omijasz malutkich sreberek jak np. denarki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samulb Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Janpiotr7879 to faktycznie chodzisz na jewelry, bo ten tryb automatycznie wycina dwa pierwsze kwadraty. Więc po co kombinować z wycinaniem jak tu masz automatycznie.A najlepszy jest allmetal bo na drugim kwadracie trwfiają się monety np: 50 groszy przedwojenne. I dodam że Ace ma identyczny zasięg na każdym trybie dyskryminacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
janpiotr7879 Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Pszepraszam za pomyłkę(nie miałem przy sobie wykrywacza)wycinam tylko pierwszy kwadracik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamusek2009 Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 witam a nie lepiej All matal i kopac tylko sygnał kolorków :) ja juz teraz tak robie pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
krecik wz. 65 Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Miałem 250tke - Adamusek ma racje - to najbardziej efektywny tryb , ale zwracaj uwage na dźwięki...Po kilku godzinach załapiesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hebda Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 wtedy kolorek brzmi jak gong,albo dzwon,na żelazo jest bardziej tępy sygnał:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.