Skocz do zawartości

hardy vlf

ery

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
prosze o doradzeni przy zakupie wykrywki hardy vlf czy inny mam na to1200zl z gory dzieki
Napisano
Powiem ci, ze tutaj niewiele się dowiedz nt. tej wykrywki, sam o nia pytalem jakiś czas temu, ludzie nic nie wiedza, ogolnie ten wykrywacz jest owiany taka tajemnica.
Napisano
Kolego po pierwszy musisz określić czego zamierzasz szukać, wtedy będzie można dobrać odpowiedni wykrywacz, dodatkowo czy miałeś już kiedyś styczność z wykrywaczem? Ponadto polecam skorzystanie z wyszukiwarki, już zostało sporo napisane na ten temat z wyjątkiem Hardego:)

Pozdrawiam
Napisano
A Ty piotr321 czy jak Cie tam zwą umiesz czytać? Kolega Michał zaproponował nowego Ace150 LUB używanego Ace 250 i Smętka na militarke.Pomyśl troszke zanim napiszesz.
<pozdro
Napisano
Widocznie chłopak źle przeczytał hehe
Moim zdaniem nie byłby to głupi pomysł, sam mam 150 na monetki i planuje zakup czegoś na militarke z tego co wiem dużo osób leci na 2 wykrywki i nie jest źle :)
Napisano
Ja osobiście mam HS-3 do militarki, sprzęt klasa jeżeli chodzi o zasieg,drobnice też daje rade ale to nie to samo co dynamik.Dlatego planuje w lato dokupić jeszcze Ace250 i myśle że to będzie dobre rozwiązanie:)
<pozdro
Napisano
TAK, TAK WIELCY TO FACHOWCY :)

Popatrzcie na filmik :
Identyfikacja metali.
I coz tam widzim prosze drogiej publicznosci:
Zelazo (odlamek)
Niemetal (luska)

Taa, luski wtedy z plasteliny robili...
Jesli firma na swojej glownej stronie daje takie bzdury to jaka w niej fachowosc ?
Napisano
Fachowość żadna:)
Michał na Twoim miejscu jeżeli posiadasz Ace i chcesz kupić coś na militarke wybrał bym HS-3, dużo jest na tym forum o nim, ja z czystym sumieniem moge setny raz go polecić:)
<pozdro
Napisano
ery

Hardego VLF mam trzeci rok, złego słowa nie mogę powiedzieć. Ma bardzo dobre zasięgi na kolorki i jest strasznie czuły. Jeśli ktoś lubi skuteczne i proste w obsłudze wykrywacze bez bajerów typu identyfikacja tonowa czy wyświetlacz to się nie zawiedzie.

wygodny - bardzo fajnie się składa
głęboki - łuska mauzera z prawie 40 cm
namierzanie fantów - proste i precyzyjne
dobra selekcja
zasilanie akumulatory - szukanie bez kosztów

Czasy polecania ACE 250 na militarkę myślę, że zweryfikowało życie. ACE 250 to w tym przypadku zabawka przy Hardym VLF. Od HS3 jest znacznie stabilniejszy.

Łukasz
Napisano
Czasy polecania ACE 250 na militarkę myślę, że zweryfikowało życie."
A byl kiedykolwiek do tego polecany ? Poczytalem posty od 2005 roku kiedy ACE pojawily sie w Polsce i zawsze pisano ze to monetkowiec :) A ze na militarke w sensie kolorkow / monetek, medali, znaczkow/ tez moze sie przydac bo i helm przy okazji moze znalezc. Glownie jednak jako kosa na kolorki dla tych niemuzykalnych ani nie chcacych zbyt dlugo studiowac wykrywacza zanim zaczna cos znajdowac.
Napisano
Od HS3 jest znacznie stabilniejszy."
Pytanie pierwsze; Czy chodziłeś z Hs-3?
Pytanie drugie; jak z zasięgiem w tym Hardym"?
Chodzi mi o większe przedmioty
<pozdro
Napisano
pawel888

HS3 znam z autopsji, to dobry wykrywacz, ale gdy kupiłem
Hardego z ciekawości porównywaliśmy z kolegą co widzi" HS3
a co Hardy. Hardy okazał się lepszy. Ponadto HS3 reagował
na zmianę odległości anteny od ziemi sygnałem, w Hardym
tego nie ma.

Cpt.Nemo

ACE 250 występował w niejednym poście gdzie była mowa o
wykrywaczach typowo do militarki.
Napisano
Chciałbym i ja te testy przeprowadzić.
A tak wogóle pytałem o zasięg a nie o strojenie.Bo to że smętek"sie wzbudza po podniesieniu wyżej niż był resetowany to nie nowość.

A Ace250 nie było nigdy polecane do militarki ze względu na mały zasięg.Monetki, kolorowa drobnica zawsze, militarka nie bardzo.
<pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie