ery Napisano 8 Luty 2010 Autor Napisano 8 Luty 2010 prosze o doradzeni przy zakupie wykrywki hardy vlf czy inny mam na to1200zl z gory dzieki
zabi Napisano 8 Luty 2010 Napisano 8 Luty 2010 Powiem ci, ze tutaj niewiele się dowiedz nt. tej wykrywki, sam o nia pytalem jakiś czas temu, ludzie nic nie wiedza, ogolnie ten wykrywacz jest owiany taka tajemnica.
zabi Napisano 8 Luty 2010 Napisano 8 Luty 2010 Kolego po pierwszy musisz określić czego zamierzasz szukać, wtedy będzie można dobrać odpowiedni wykrywacz, dodatkowo czy miałeś już kiedyś styczność z wykrywaczem? Ponadto polecam skorzystanie z wyszukiwarki, już zostało sporo napisane na ten temat z wyjątkiem Hardego:)Pozdrawiam
piotr321 Napisano 8 Luty 2010 Napisano 8 Luty 2010 troche tego jest np. dobry jest hs-3 garrett ace 250rutus proximka.ale dobry bendzie dla ciebie rutus
Cowboys From Hell Napisano 9 Luty 2010 Napisano 9 Luty 2010 Witam Pierwszy raz słyszę o wykrywce hardy", ale ze swojej strony za te pieniądze polecam rutusa PROxime.Naprawdę uniwersalny wykrywacz i w miarę prosty w obsłudze.Pozdrawiam-KACPER
michal1514 Napisano 9 Luty 2010 Napisano 9 Luty 2010 albo podziel sobie sumke i kup 2 wykrywki, np. ace 150 albo uzywanego 250 na drobnice i smętka na militarke :) powinieneś się zmieścić w 1200 zł
pawel888 Napisano 9 Luty 2010 Napisano 9 Luty 2010 A Ty piotr321 czy jak Cie tam zwą umiesz czytać? Kolega Michał zaproponował nowego Ace150 LUB używanego Ace 250 i Smętka na militarke.Pomyśl troszke zanim napiszesz.<pozdro
michal1514 Napisano 9 Luty 2010 Napisano 9 Luty 2010 Widocznie chłopak źle przeczytał hehe Moim zdaniem nie byłby to głupi pomysł, sam mam 150 na monetki i planuje zakup czegoś na militarke z tego co wiem dużo osób leci na 2 wykrywki i nie jest źle :)
Szumsk Napisano 9 Luty 2010 Napisano 9 Luty 2010 http://hardy.sytes.net/web/main.htmlMoże być dobry sprzęt zasięgi ma niezłe... :)
pawel888 Napisano 9 Luty 2010 Napisano 9 Luty 2010 Ja osobiście mam HS-3 do militarki, sprzęt klasa jeżeli chodzi o zasieg,drobnice też daje rade ale to nie to samo co dynamik.Dlatego planuje w lato dokupić jeszcze Ace250 i myśle że to będzie dobre rozwiązanie:)<pozdro
Cpt.Nemo Napisano 9 Luty 2010 Napisano 9 Luty 2010 TAK, TAK WIELCY TO FACHOWCY :)Popatrzcie na filmik :Identyfikacja metali.I coz tam widzim prosze drogiej publicznosci:Zelazo (odlamek)Niemetal (luska)Taa, luski wtedy z plasteliny robili...Jesli firma na swojej glownej stronie daje takie bzdury to jaka w niej fachowosc ?
pawel888 Napisano 9 Luty 2010 Napisano 9 Luty 2010 Fachowość żadna:)Michał na Twoim miejscu jeżeli posiadasz Ace i chcesz kupić coś na militarke wybrał bym HS-3, dużo jest na tym forum o nim, ja z czystym sumieniem moge setny raz go polecić:)<pozdro
lukasz82 Napisano 10 Luty 2010 Napisano 10 Luty 2010 eryHardego VLF mam trzeci rok, złego słowa nie mogę powiedzieć. Ma bardzo dobre zasięgi na kolorki i jest strasznie czuły. Jeśli ktoś lubi skuteczne i proste w obsłudze wykrywacze bez bajerów typu identyfikacja tonowa czy wyświetlacz to się nie zawiedzie. wygodny - bardzo fajnie się składa głęboki - łuska mauzera z prawie 40 cm namierzanie fantów - proste i precyzyjne dobra selekcja zasilanie akumulatory - szukanie bez kosztów Czasy polecania ACE 250 na militarkę myślę, że zweryfikowało życie. ACE 250 to w tym przypadku zabawka przy Hardym VLF. Od HS3 jest znacznie stabilniejszy.Łukasz
Cpt.Nemo Napisano 10 Luty 2010 Napisano 10 Luty 2010 Czasy polecania ACE 250 na militarkę myślę, że zweryfikowało życie."A byl kiedykolwiek do tego polecany ? Poczytalem posty od 2005 roku kiedy ACE pojawily sie w Polsce i zawsze pisano ze to monetkowiec :) A ze na militarke w sensie kolorkow / monetek, medali, znaczkow/ tez moze sie przydac bo i helm przy okazji moze znalezc. Glownie jednak jako kosa na kolorki dla tych niemuzykalnych ani nie chcacych zbyt dlugo studiowac wykrywacza zanim zaczna cos znajdowac.
pawel888 Napisano 10 Luty 2010 Napisano 10 Luty 2010 Od HS3 jest znacznie stabilniejszy."Pytanie pierwsze; Czy chodziłeś z Hs-3?Pytanie drugie; jak z zasięgiem w tym Hardym"?Chodzi mi o większe przedmioty<pozdro
ery Napisano 10 Luty 2010 Autor Napisano 10 Luty 2010 z gory dzieki z porady cos wybiore, ale najpierw o nich poczytam
lukasz82 Napisano 10 Luty 2010 Napisano 10 Luty 2010 pawel888HS3 znam z autopsji, to dobry wykrywacz, ale gdy kupiłemHardego z ciekawości porównywaliśmy z kolegą co widzi" HS3a co Hardy. Hardy okazał się lepszy. Ponadto HS3 reagowałna zmianę odległości anteny od ziemi sygnałem, w Hardymtego nie ma.Cpt.NemoACE 250 występował w niejednym poście gdzie była mowa owykrywaczach typowo do militarki.
pawel888 Napisano 10 Luty 2010 Napisano 10 Luty 2010 Chciałbym i ja te testy przeprowadzić.A tak wogóle pytałem o zasięg a nie o strojenie.Bo to że smętek"sie wzbudza po podniesieniu wyżej niż był resetowany to nie nowość.A Ace250 nie było nigdy polecane do militarki ze względu na mały zasięg.Monetki, kolorowa drobnica zawsze, militarka nie bardzo.<pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.