Skocz do zawartości

jakie macie CB

janczar

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Midland Alan + długi bat ML. Na wysokim dachu ciągnie pięknie. Trzecia antena już, bo dwie mi zajumali :D
Napisano
to co arci a do tego antena misouri president z cewką... i jak dla mnie wystarczy... a kupione po tym jak mnie 3 razy w jednym miesiącu miśki blankietami obdarowali jakieś 3 lata temu. pierwszy był na 300/6 drugi też 300/6 a trzeci 100/4 i teraz od trzech lat (odpukać w nie malowane) ani razu nie miałem tej wątpliwej przyjemności konwersacji z miśkami z drogówki :-))
Napisano
W dawnych czasach to z Presidentow liczyl sie tylko Jackson :) Ale dzis kiedy juz nawet obwody rezonansowe drukuja na plycie a nie montuja z cewek i kondensatorow to wszystko podobne szumofony :)
Napisano
ja jak na razie polegam na pomocy innych kierowców(mrygnięcia) w moim rejonie nie ma miejsca gdzie ktoś by nie mrygnął, a i pamiętam miejscówki;) ale na dłuższe trasy muszę zakupić, bez tego jak bez ręki;)

PZDR

PS. A wogóle to co polecacie (antena+radio) dobrego i taniego?
Napisano
trzeba było mówić wcześniej czyli wczoraj http://www.allegro.pl/item917190411_prawie_nei_uzywane_radio_president_johnny_ii.html to było moje
Napisano
Uniden Pro 520 XL (President" produkowany na rynek amerykański
bardzo dobre radyjko)

Sunker ELITE ONE (trochę szumi ale w samochodzie to nie przeszkadza)

A teraz antenki:

Hustler IC-100 (bardzo tania dobraantena magnetyczna)

Pirat (droga, dla mnie warta swojej ceny antena magnetyczna, miałęm wrażenie jak przepinałem raz hustlera raz pirata że antenki się nie różnią bardzo zasięgami (a różnica w długości ok 35cm!) tylko pirat zbierał troszkę więcej zakłóceń z instalacji samochodu)

Lemm Magnum AT-71 (b.dobra antena montażowa (na dalekie trasy) też warta swojej ceny)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie