atlantic Posted February 7, 2010 Author Share Posted February 7, 2010 Koledzy, może ktoś z was skojarzy co to jest? Przedmiot ma około 4 cm długości, rzonek" jest z mosiądzu. Ciekawy jestem od czego to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atlantic Posted February 7, 2010 Author Share Posted February 7, 2010 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba_70 Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 A ma to na szczycie male koleczko lub miejsce po nim? Jesli tak to diament do ciecia szkla.pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
atlantic Posted February 7, 2010 Author Share Posted February 7, 2010 Kuba_70, dzięki bardzo za szybką odpowiedz, to faktycznie będzie to. Na szczyciku" jest wmontowany mikro diamencik. Właśnie to przetestowałem na kawałku szyby. Strzał w dziesiątkę. Jeszcze raz dzięki. POZDRAWIAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert_k Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 Uważam ze to jest klucz do szprych w zaleznosci od rozmiaru do kół rowerowych bądz motocyklowych pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebson Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 Dokładnie tak rowki służyły do odłamywania wcześniej naciętej szyby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
atlantic
Koledzy, może ktoś z was skojarzy co to jest? Przedmiot ma około 4 cm długości, rzonek" jest z mosiądzu. Ciekawy jestem od czego to?
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.