atlantic Napisano 7 Luty 2010 Autor Napisano 7 Luty 2010 Koledzy, może ktoś z was skojarzy co to jest? Przedmiot ma około 4 cm długości, rzonek" jest z mosiądzu. Ciekawy jestem od czego to?
Kuba_70 Napisano 7 Luty 2010 Napisano 7 Luty 2010 A ma to na szczycie male koleczko lub miejsce po nim? Jesli tak to diament do ciecia szkla.pozdrawiam
atlantic Napisano 7 Luty 2010 Autor Napisano 7 Luty 2010 Kuba_70, dzięki bardzo za szybką odpowiedz, to faktycznie będzie to. Na szczyciku" jest wmontowany mikro diamencik. Właśnie to przetestowałem na kawałku szyby. Strzał w dziesiątkę. Jeszcze raz dzięki. POZDRAWIAM
robert_k Napisano 7 Luty 2010 Napisano 7 Luty 2010 Uważam ze to jest klucz do szprych w zaleznosci od rozmiaru do kół rowerowych bądz motocyklowych pozdrawiam
sebson Napisano 7 Luty 2010 Napisano 7 Luty 2010 Dokładnie tak rowki służyły do odłamywania wcześniej naciętej szyby.
Pytanie
atlantic
Koledzy, może ktoś z was skojarzy co to jest? Przedmiot ma około 4 cm długości, rzonek" jest z mosiądzu. Ciekawy jestem od czego to?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.