spid3r Napisano 7 Luty 2010 Autor Napisano 7 Luty 2010 witam, proszę o pomoc w identyfikacji widelca, posrebrzanegoz jakiego okresu pochodzi i czy był stosowany do codziennego użytku czy np w zestawie do krojenia mięsa
spid3r Napisano 7 Luty 2010 Autor Napisano 7 Luty 2010 no teraz moj wujas ma i fajnieale cos wiecej nikt nie moze powiedziec ?
Gniewkos Napisano 8 Luty 2010 Napisano 8 Luty 2010 witam!punce są prześwietlone na zdjęciu zrób zdjęcie bez lampy, oświetl tylko widelec jakąś lampką to coś da się powiedzieć, wydaje mi się, że może to być plater.pozdro!
spid3r Napisano 7 Luty 2010 Autor Napisano 7 Luty 2010 witam, proszę o pomoc w identyfikacji widelca, posrebrzanegoz jakiego okresu pochodzi i czy był stosowany do codziennego użytku czy np w zestawie do krojenia mięsa
spid3r Napisano 7 Luty 2010 Autor Napisano 7 Luty 2010 punce słabo widoczne zrobiłem jak najlepiej umiałem fote
Pytanie
spid3r
witam, proszę o pomoc w identyfikacji widelca, posrebrzanego
z jakiego okresu pochodzi i czy był stosowany do codziennego użytku czy np w zestawie do krojenia mięsa
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.