sordyl10 Napisano 7 Luty 2010 Autor Share Napisano 7 Luty 2010 Mam pytanko. Co zrobić żeby lotki nie sypały się??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grinch20 Napisano 7 Luty 2010 Share Napisano 7 Luty 2010 ja maluje lakierem bezbarwnym w sprayu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sordyl10 Napisano 7 Luty 2010 Autor Share Napisano 7 Luty 2010 I jak nie sypie się??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 7 Luty 2010 Share Napisano 7 Luty 2010 Lotki od pocisków o takie chodzi? czy jakie bo nie jaże?<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sordyl10 Napisano 7 Luty 2010 Autor Share Napisano 7 Luty 2010 Tak lotki od pocisków np. Moździerzy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grinch20 Napisano 7 Luty 2010 Share Napisano 7 Luty 2010 jak ci sie sypie rdza musisz wyczyscic do gołego metalu np elektroliza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 7 Luty 2010 Share Napisano 7 Luty 2010 Niewiedziałem że są ludzie którzy to zbierają i czyszczą. No w sumie tak jedni lubią ogórki, drudzy chłopa córki"i nic mi do tego, ale sie dziwie :) Jeżeli juz no to elektroliza lub opukać młoteczkiem z większej rdzy, szczotka druciana, no i mozna czymś zabezpieczyć, naprzykład lakier lub jakaś farba.<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 7 Luty 2010 Share Napisano 7 Luty 2010 powiadasz że nie wiesz że niektórzy zbierają?:)u mnie stoi jedna 120mm:) (1szy fant)opukaj młotkiem,przeciągnij fosolem,i niech poleży jakiś czas,potem rdza będzie się sypała aż do gółego metalu..albo elektroliza.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.