sordyl10 Napisano 7 Luty 2010 Autor Napisano 7 Luty 2010 Mam pytanko. Co zrobić żeby lotki nie sypały się???
pawel888 Napisano 7 Luty 2010 Napisano 7 Luty 2010 Lotki od pocisków o takie chodzi? czy jakie bo nie jaże?<pozdro
grinch20 Napisano 7 Luty 2010 Napisano 7 Luty 2010 jak ci sie sypie rdza musisz wyczyscic do gołego metalu np elektroliza
pawel888 Napisano 7 Luty 2010 Napisano 7 Luty 2010 Niewiedziałem że są ludzie którzy to zbierają i czyszczą. No w sumie tak jedni lubią ogórki, drudzy chłopa córki"i nic mi do tego, ale sie dziwie :) Jeżeli juz no to elektroliza lub opukać młoteczkiem z większej rdzy, szczotka druciana, no i mozna czymś zabezpieczyć, naprzykład lakier lub jakaś farba.<pozdro
Hebda Napisano 7 Luty 2010 Napisano 7 Luty 2010 powiadasz że nie wiesz że niektórzy zbierają?:)u mnie stoi jedna 120mm:) (1szy fant)opukaj młotkiem,przeciągnij fosolem,i niech poleży jakiś czas,potem rdza będzie się sypała aż do gółego metalu..albo elektroliza..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.