Witam! Wpadł mi w ręce taki oto dokument Program pobytu w Polsce J.K.KS. KAROLA EDWARD SACHSEN COBURG GOTHA Prezesa C.I.P oraz Kombatantów Niemieckich w dniach 22-24 Lutego 1939r.Szukając w google znalazłem tylko informacje o tym ze zmarł w latach pięćdziesiątych.Czy ktoś spotkał sie juz z podobnym dokumentem?Brakuje mi pomysłu co z nim zrobić.Rzadki fant czy raczej nie?Ciekawe jest również to ze program rozpisany jest co do minuty,spotkania z politykami najwyższej półki.Jaki cel miała mieć ta wizyta?Na początku lutego 1939r to stosunki Polsko-Niemieckie były chyba już dość mrozne" Z góry dziękuje za wszelkie rzeczowe podpowiedzi.
Pytanie
Słuszny
Witam!
Wpadł mi w ręce taki oto dokument Program pobytu w Polsce J.K.KS. KAROLA EDWARD SACHSEN COBURG GOTHA Prezesa C.I.P oraz Kombatantów Niemieckich w dniach 22-24 Lutego 1939r.Szukając w google znalazłem tylko informacje o tym ze zmarł w latach pięćdziesiątych.Czy ktoś spotkał sie juz z podobnym dokumentem?Brakuje mi pomysłu co z nim zrobić.Rzadki fant czy raczej nie?Ciekawe jest również to ze program rozpisany jest co do minuty,spotkania z politykami najwyższej półki.Jaki cel miała mieć ta wizyta?Na początku lutego 1939r to stosunki Polsko-Niemieckie były chyba już dość mrozne"
Z góry dziękuje za wszelkie rzeczowe podpowiedzi.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.