Hunter 85 Napisano 4 Luty 2010 Autor Share Napisano 4 Luty 2010 Witam wszystkich, zwracam się z pytaniem gdzie można znaleśc wszystkie odcinki tego programu (zwłaszcza te pierwsze). Na You Tube nie ma wszystkich, a tvp ma tylko z 2009r. Dzięki za ewentualną pomoc,pozdrowionka Hunter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Luty 2010 Share Napisano 4 Luty 2010 Np poszukaj:http://www.odkrywca.pl/program-bylo-nie-minelo,333170.html#333170 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hunter 85 Napisano 4 Luty 2010 Autor Share Napisano 4 Luty 2010 hehe dzięki Yeti:)to się nazywa lenistwo:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Luty 2010 Share Napisano 4 Luty 2010 Ja, żeby mi Woytas nagrody nie dał, powstrzymałem się od komentarza. Lenistwo to było najlżejsze, co mi do głowy przyszło.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.