MKloss Posted February 2, 2010 Author Share Posted February 2, 2010 Witam.Mam książeczkę wojskową w której jest wpis 2 p.p. Niestety nic nie mogę znaleźć na ten temat z okresu 1944-1945r.Błąd przy wpisie czy odczycie a może źle szukam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziadkus Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 2 pułk piechoty wchodził w skład 1 Dywizji im Kosciuszki (erlingowskiej") Link to comment Share on other sites More sharing options...
MKloss Posted February 2, 2010 Author Share Posted February 2, 2010 Dzięki.To już coś,teraz mogę szukać szczegółów.Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MKloss Posted February 5, 2010 Author Share Posted February 5, 2010 Znalazłem tylko ogólne informacje.Jak i gdzie szukać szczegółów? Nigdy jeszcze tego nie robiłem więc prosze o porady. Gdzie,do kogo,w jakiej formie zapytania? Mapy,nazwiska(konkretnie zwiad pieszy),zdjęcia (szczególnie forsowanie Odry we Frankfurcie,zniszczony most kolejowy,jeśli takowe istnieje)Wiem że idę troszkę na łatwiznę,ale rodzina,praca więc czasu na hobby zostaje niewiele.From mountain thank you" ;) pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.