MKloss Napisano 2 Luty 2010 Autor Napisano 2 Luty 2010 Witam.Mam książeczkę wojskową w której jest wpis 2 p.p. Niestety nic nie mogę znaleźć na ten temat z okresu 1944-1945r.Błąd przy wpisie czy odczycie a może źle szukam?
Dziadkus Napisano 2 Luty 2010 Napisano 2 Luty 2010 2 pułk piechoty wchodził w skład 1 Dywizji im Kosciuszki (erlingowskiej")
MKloss Napisano 2 Luty 2010 Autor Napisano 2 Luty 2010 Dzięki.To już coś,teraz mogę szukać szczegółów.Pozdrawiam.
MKloss Napisano 5 Luty 2010 Autor Napisano 5 Luty 2010 Znalazłem tylko ogólne informacje.Jak i gdzie szukać szczegółów? Nigdy jeszcze tego nie robiłem więc prosze o porady. Gdzie,do kogo,w jakiej formie zapytania? Mapy,nazwiska(konkretnie zwiad pieszy),zdjęcia (szczególnie forsowanie Odry we Frankfurcie,zniszczony most kolejowy,jeśli takowe istnieje)Wiem że idę troszkę na łatwiznę,ale rodzina,praca więc czasu na hobby zostaje niewiele.From mountain thank you" ;) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.