fidzir Napisano 31 Styczeń 2010 Autor Napisano 31 Styczeń 2010 witam wszystkich,do tej pory chodziłem z rutusem proximą,przyszedł czas na przesiadkę na coś innego...i tutaj mam pytanko do wszystkich,,czy x terra 705 potrafi więcej niż nasz rodzimy rutusik,czy warto polożyć 2500 zł za x terrę czy raczej jest coś lepszego w kwocie 2000-2500..nadmieniam iż interesuje mnie głównie kolorek a i militarką nie pogardze...pozdrawiam i czekam na odpowiedzi..
samgnus Napisano 31 Styczeń 2010 Napisano 31 Styczeń 2010 Witam! W cenie 2.000-2.500 zł (mówimy oczywiście o nowym sprzęcie) wg.mnie nie ma nic lepszego ( biorę tu pod uwage wszystkie aspekty) niż X-705. Jedyną konkurencją może być tylko (znowu wg.mnie oczywiście)... X-70 ze zwględu na porównywalne możliwości z X-705 przy zdecydowanie niższej cenie.Pozdrawiam!
samgnus Napisano 31 Styczeń 2010 Napisano 31 Styczeń 2010 P.S. Literki mi przeskoczyły" w wyrazie względu"...dodam jeszcze,że porównywanie tych dwóch wykrywaczy nie jest specjalnie fortunne (znowu wg.mnie)...:)))) Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.