Skocz do zawartości

okolice piły

adek1990

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
A wiec mam pytanko do Was koledzy . Czy na forum są jacys kopacze" ( oprucz mnie ) z okolic piły znaja ciekawe miejsca warte wbicia saperki w ziemię ??? Ewentualna wyprawa na wiosne ??? :)
Napisano
Witam kolege! Ja jestem z okolicy Pily.Ogolnie Pila i okolice przeryte przez Albatrosa ale troche pierdol mozna jeszcze trafic:)Czym sie interesujesz - militarka czy kolorek? Pozdrawiam Vorax
Napisano
ogolnie militarka mnie strasznie kreci . Swoje miejscówki w okolicach piły juz przeorałem poteżnie a chciałbym wypasc na jakies nowe ciekawe rejony . Chętnie wyskocze jak tylko śniegi puszcza na wypadzik :)
Napisano
w okolicy Czarnkowa jest prawdopodobnie ciekawe zrzutowisko niestety przy ulicy ale da się sprawdzić koło Chodzieży wyludniona wieś i coś by się jeszcze znalazło byle do wiosny doczekać POZDR.
Napisano
Gdyby wszyscy kopiący z Piły mieli się odezwać, pewnie trochę by się ich uzbierało :)
Pozdr.
Napisano
he,he,he zabawna puenta, z tego co się orientuję to PG ma na drugie schneidemuhl. piła jeszcze cały czas skrywa niezmierzone pokłady okazji.
Napisano
Mikson, nawet pokusiłbym się o stwierdzenie że teraz bardziej na pierwsze :) Choć ęsknota straszliwa mną targa" na myśl samą o starej ekipie :)
A co tam Adek? Kopiesz czy też z łezką w oku" za okno spoglądasz?
Pozdr.
Napisano
raczej ciagle spogladam w okno z utęsknieniem wypatrujac wiosny . ale jak tylko sniegi puszcza uderzam w teren :D i szukam kogos do jakies wyprawy . pozdrawiam
Napisano
Mili czy drobne? Może na wiosnę też gdzieś się ruszę? A w jakim rejonie kolega operuje?
Pozdr.
Napisano
Przede wszystkim militarka ale jak kopne monetke to tez nie pogardze :). Ogolny rejon Piły a z dalszych rejonow okolice Jastrowia ,Wał pomorski . A Kolega ma jakis rejon pod swoja szczegolna opieką :)

pozdrawiam
Napisano
Pod szczególną opieką nie mam żadnego :)
Jakby co wal na priv, wymienimy uprzejmości i z chęcią pogadam o okolicach :)
Pozdr.
Napisano
Witam . Jesteście panowie z Piły więc może wiecie co to są za ogromne, pokopane dawno temu doły na wylocie na wałcz???Mam na myśli te duże doły na górce przy jeziorku - jadąc na wałcz z lewej strony za jeziorkiem.Pytam bo jestem ciekawy kto i co tam kopał.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie