Skocz do zawartości

poszukiwane poszukiwaczki:)) Vol II

Hebda

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Hebda, a rozglądałeś się na ul. Powstańców? Tam pobudowało się sporo nowych osiedli. Często tamtędy przejeżdżam i mówię ci, jest na czym oko zawiesić !
  • Odpowiedzi 249
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
dargen patrz na drogę a nie na dupy dookoła:)
jeszcze jakiś wypadek spowodujesz:)
to z Ząbek jesteś?
Powstańców daleko,mieszkam po drugiej strony torów,tj koło drewnicy:)
Napisano
PGS - giełda! Do kościoła mam spory kawałek. Z tej części Marek mieszkają znajomi poszukiwacze. Są tu zalogowani. Może przejdziemy na pv, bo kol. Yeti lub inny cerber pogrozi nam palcem :-)
Napisano
Sorki Wojtas ;-) Wcale tak nie uważam, tak tylko z nudów. Przeca jesteście potrzebni jak w aucie koła. Pilnujecie pewnego wysokiego poziomu forum.
Napisano
NO to wracamy do wątku czyli panie wśród nasz ewentualna przyszła Pani Hebda.
Mam kolejną propozycję jak będziesz cierpliwy a pomysł teścia poszukiwacza ci się spodoba kolega Wyro też będzie doskonałym kandydatem tylko że tu już z 17 latek by musiało upłynąć co by teścio gołąbce z gniazda pozwolił wylecieć.
Napisano
później da mi pokopać a w końcu pozwoli dotknąć wykrywki:)
a jak kopnę bursztynową komnatę to nawet da potrzymac rękę córy:)
Napisano
pragnę nadmienić że kolega Wyro swoje kobiety rozpieszcza biżuterią znalezioną nawet pod 30 cm śniegu (broszka z motylkiem )i to w styczniu tak więc bursztynowa komnata za te 17 lat to myślę że dobry pomysł
Napisano
hehe:) :)
cierpliwy jestem,do wrocka jeździłem jak głupi(nadaremno)
to i zaczekać mogę:)
....teściuuuu gdzie jesteeeeeś??...
:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie