dargen Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 Hebda, a rozglądałeś się na ul. Powstańców? Tam pobudowało się sporo nowych osiedli. Często tamtędy przejeżdżam i mówię ci, jest na czym oko zawiesić ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 24 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2010 dargen patrz na drogę a nie na dupy dookoła:)jeszcze jakiś wypadek spowodujesz:)to z Ząbek jesteś?Powstańców daleko,mieszkam po drugiej strony torów,tj koło drewnicy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dargen Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 Mieszkam po sąsiedzku w Markach, ale co dzień jestem na PGS. Nieraz jako pasażer, więc mogę sie porozglądać :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 24 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2010 PGS? tj szto eto? daleko masz do kościoła koło drewnicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ralfi75 Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 a pizzeria koło kościoła jeszcze działa ? Właścicielka była niczego sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dargen Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 PGS - giełda! Do kościoła mam spory kawałek. Z tej części Marek mieszkają znajomi poszukiwacze. Są tu zalogowani. Może przejdziemy na pv, bo kol. Yeti lub inny cerber pogrozi nam palcem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dargen Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 Zdaje się , że tą pizzerię otworzył mój znajomy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 24 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2010 5429589 moje gg:)pizzeria jest na tej samej ulicy co ja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 24 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2010 LaFesta sie zwie,właścicielki nie wiedziałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 cerber? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dargen Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 Cerber lepiej brzmi niż np. kla... strażnik :-)Nie mam GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 Czlowiek normalnie watrobe jak Prometeusz nadstawia a tu takie cos... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dargen Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 Sorki Wojtas ;-) Wcale tak nie uważam, tak tylko z nudów. Przeca jesteście potrzebni jak w aucie koła. Pilnujecie pewnego wysokiego poziomu forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ralfi75 Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 NO to wracamy do wątku czyli panie wśród nasz ewentualna przyszła Pani Hebda.Mam kolejną propozycję jak będziesz cierpliwy a pomysł teścia poszukiwacza ci się spodoba kolega Wyro też będzie doskonałym kandydatem tylko że tu już z 17 latek by musiało upłynąć co by teścio gołąbce z gniazda pozwolił wylecieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 24 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2010 dargen,priv poszedł:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 ale kasztanicie...ale narazie watek, jakby powiedziec trzyma jakis poziom ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 24 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2010 bo ja tu jestem MODem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 Jak Hebda będzie miał teścia - poszukiwacza , to pierwsze pięć lat ograniczy się do latania ze szpadlem... he he :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 24 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2010 później da mi pokopać a w końcu pozwoli dotknąć wykrywki:)a jak kopnę bursztynową komnatę to nawet da potrzymac rękę córy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 i bedziesz hmmm sztywny" wracal do domu :))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 Gdzie tam Woytas ! Przecież teściu kierowce musi mieć :) Chyba że kol. załatwi na wypady szofera :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ralfi75 Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 pragnę nadmienić że kolega Wyro swoje kobiety rozpieszcza biżuterią znalezioną nawet pod 30 cm śniegu (broszka z motylkiem )i to w styczniu tak więc bursztynowa komnata za te 17 lat to myślę że dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 Krecik ja akurat o innej sztywnosci" gadam :)))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dargen Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 To niech lepiej teść będzie normalny, a żona poszukiwaczka :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 24 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2010 hehe:) :)cierpliwy jestem,do wrocka jeździłem jak głupi(nadaremno)to i zaczekać mogę:)....teściuuuu gdzie jesteeeeeś??...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.