poszukiwacz666 Napisano 23 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2010 brytyjski jak myślę opatrunek pierwszej pomocy szkoda że nie ma daty produkcji ale wyprodukowany w calcutta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poszukiwacz666 Napisano 23 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2010 same niemieckie niestety 1 się rozpakował ze starosci mam pytanko co to za rodzaj opatrunku ten zaznaczony strzałką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poszukiwacz666 Napisano 23 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2010 polskie pakiety czy były używane we wrześniu przez żołnierzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYSIEK-SANOK Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 poszukiwacz666 gdzie trafiles swoj? Ja mam taki sam a znalazlem w piwnicy starej kamienicy w Warszawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poszukiwacz666 Napisano 24 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2010 ja swoje znalazłem na strychu wszystkie te które sa na zdjęciach jeszcze nie dodałem ostatniego na którym jest 26 opatrunków mine dressing (medium) te w granatowej papierowej torebce wszytkie wyprodukowane w birningham w angli tylko się zastanawiam ile taki 1 jest wart bo nie znalalem takich na żadnych aukcjach:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poszukiwacz666 Napisano 24 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2010 brytyjskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poszukiwacz666 Napisano 24 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2010 czy ktos ma jakaś strone ze sprzetem medycznym brytyjskim to bym sobie tam poszukał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 Fajne te polskie pakiety, oczywiście na wyposażeniu WP we wrześniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 Na 100proc ten Nasierowskiego po lewej, a ten po prawej -pokaż jakąś dodatkową fotkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poszukiwacz666 Napisano 24 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2010 fotke dodam wieczorem. musze jeszcze raz pojsc na ten strych chyba :p nikt mi nic nie powie nic o reszcie tych opatrunkow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 a czy to jest dział ID ?-pozdro- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ollaff Napisano 25 Styczeń 2010 Share Napisano 25 Styczeń 2010 A oto kilka moich opatrunków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.