miodzio343 Napisano 21 Styczeń 2010 Autor Napisano 21 Styczeń 2010 witam, jak w tytule... Miał ktoś styczność z takim kanistrem??Są wehrmachtu, ss, słyszałem też o Kriegsmarine ale w neciku nic nie znalazłem. Dziękuję za wszystkie sugestie i pomoc.
miodzio343 Napisano 21 Styczeń 2010 Autor Napisano 21 Styczeń 2010 witam, jak w tytule... Miał ktoś styczność z takim kanistrem??Są wehrmachtu, ss, słyszałem też o Kriegsmarine ale w neciku nic nie znalazłem. Dziękuję za wszystkie sugestie i pomoc.
Kobieras39 Napisano 21 Styczeń 2010 Napisano 21 Styczeń 2010 były beczki kriegsmarine to czemu miało nie być kanistrów analogia ? co do kanistrów to niby wehrmacht to całość sił zbrojnych ale były kanistry SS a czy w takim wypadku nie podlegają one pod wH?
Luftlander Napisano 21 Styczeń 2010 Napisano 21 Styczeń 2010 Wehrmacht" określa całość sił zbrojnych III Rzeszy, wojska lądowe Herr", lotnictwo Luftwaffe" itd. Myślę że nie było kanistrów Kriegsmarine. Ale zastrzegam mogę się mylić.
huk 100 Napisano 21 Styczeń 2010 Napisano 21 Styczeń 2010 Luftlander napisałem do ciebie na priva -pozdro
Pytanie
miodzio343
jak w tytule... Miał ktoś styczność z takim kanistrem??
Są wehrmachtu, ss, słyszałem też o Kriegsmarine ale w neciku nic nie znalazłem. Dziękuję za wszystkie sugestie i pomoc.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.