amper1989 Napisano 19 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2010 Czy wie ktoś może jak łatwo i skutecznie odrdzewić bagnet ale tak żeby nie uszkodzić grawerunku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skok Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 Ja tu żadnego grawerunku nie widzę. Daj lepsze foto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amper1989 Napisano 19 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2010 ponieważ grawerunku tak nie widać dopiero jak się przyjrzysz to widać dwa napisy jeden udało mi się trochę odczytać i brzmi tak an mein Dienst" a drugi są to takie małe literki chyba gotyckie i nie potrafię go odczytać można go odrdzewić elektrolizą??? grawerunek nie zejdzie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Ja do elektrolizy bym tego nie pchał. Kolego widzę wżerów nie ma dużych może by tak kwasem szczawiowym. Z nim jest jednak problem tego typu ,że ponoć coś po kilku latach dzieje się z fantem, nikt tego jeszcze nie potwierdził, mam skrzynko po amo do mg w stanie średnim pobawię się na niej zobaczymy co wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.