Cpt.Nemo Napisano 19 Styczeń 2010 Napisano 19 Styczeń 2010 Poczekac dwa lata i kupic cos jeszcze lepszego, poczekac trzy lata i cos naprawde prawie dobrego kupic, poczekac cztery lata...A zycie plynie i mija bezpowrotnie.
Maniue Napisano 19 Styczeń 2010 Autor Napisano 19 Styczeń 2010 Cpt. Nemo faktycznie przecież przez ten czas moge zdobyć trochę doświadczenia. Nawet o tym nie pomyślałem :( A ceny wykrywek spadają czy trzymają się w cenie ? Bo nie orientuje się wcale...
Cpt.Nemo Napisano 19 Styczeń 2010 Napisano 19 Styczeń 2010 Ja mam wrazenie, ze teraz sa najnizsze. I z ogloszenia na Odkrywcy czy Allegro mozna uzywke kupic chyba najtaniej.Zdaje sie ze najdrozsze bywaja wiosna kiedy juz robi sie dobrze cieplo a w sklepach koncza sie zimowe promocje, a na gieldach uzywki sa juz wysprzedane. Oczywiscie to tylko moje wrazenia, niemaly jest tez wplyw ceny dolara, przynajmniej jesli idzie o nowe urzadzenia, ale rynek uzywek tez sie do nich dostosowuje. Sadze ze na dobrze wybranym ACE 150 lub 250 raczej nie stracisz.Moze sa tu spece od rynku wtornego i potwierdza lub obala moje przemyslenia ?
tomcat3 Napisano 19 Styczeń 2010 Napisano 19 Styczeń 2010 Witam.Kiedys mialem ten sam problem co kol marzylem o wykrywaczu.Dostalem kiedys od kol samorobke ktora mala zasieg20 cm ale zarobila troche kasy(zlom)troche dozbieralem i kupilem smetka.Mysle,ze na poczatek sprzet jest jak znalazl.Jednak apetyt rosnie w miare jedzenia...:)pozdro
Brzęczyszczykiewicz Napisano 19 Styczeń 2010 Napisano 19 Styczeń 2010 Jeśli ktoś poluje na sprzęt używany, to dobre ceny kończą się z nastaniem wiosny, kiedy ludzie zaczynają dostawać zakupowej sraczki.Jeśli ktoś decyduje się na sprzęt nowy i nie jest to Rutus, to chwila zakupu nie ma większego znaczenia a zawsze pojawiają się nowe modele i usprawnienia istniejących modeli, więc kupowanie z wyprzedzeniem niekoniecznie jest sensowne.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.