Skocz do zawartości

VW KUBELWAGEN

kris_kutno

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Polska nie wiem
Czeska około 40 000
cena zależy o tego w jakim stanie ja chcesz
same wytłoczki
obrobione wytłoczki
złożona karoserie
Napisano
Arnold, wstydziłbyś sie tu pytać o takie żeczy, zapytaj szwagra :)

A pan ze Zduńskiej Woli jakiś czas temu kasował za kastę ok chyba 12 tyś. + podwozie od garbusa.
Napisano
To ten sam facet który robi Wanny do MB ?? Jeśli tak to słyszałem ze facet popełnia trochę bledów, ktore wpływaja na wzomocnienie" konstrukcji ale potem utrudniaja montaz wyposażenia(Tylnej ławki chyba to dotyczyło. Szczegołów nie znam, ale słyszałem to od osoby budującej MB wiec cos w tym musi byc.
Napisano
Błędy to popełnia każdy,a narzekanie to podstawowa cecha Polaków. Ja mam od niego budę i nie narzekam. Wręcz uważam że zrobiona jest rewelacyjnie bo mam dla porównania i oryginalną.
Napisano
Jeśli chodzi o KDFa ze Zduńskiej Woli kumpel właśnie jest w trakcie składania i .... zbytnio nie narzeka, jak stwierdził jakość adekwatna do ceny. Ja brałem od nich tylną ławkę do MB i musiałem ją lekko dopasować" do oryginalnych mocowań ale było to 6 lat temu, więc na pewno trochę się poprawili .
Pozdrawiam wszystkich obecnych i przyszłych tak Willysowców jak i Kubelkarzy.
  • 1 month later...
Napisano
Witaj.
Jak napiszesz do p.KRAWCZYKA ze zZdunskiej Woli TO NA PEWNO PRZEŚLE Ci cały pakiet zdjęć jak to robi.Ja do niego pisałem i otrzymałem cały pakiet.
Napisano
Dla zainteresowanych mam katalog wszystkich czesci z 1943 roku w języku niemieckim. Gdyby ktoś chciał mogę zrobicksero i wysłać. Kdf jest tu rozpisany i rozrysowany co do każdej srubki.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie