Skocz do zawartości

Moto Weteran Bazar - Prezentacja GRH - 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Niestety jestem daleki od entuzjazmu kolegi...
Najbardziej dobili mnie odpustowi" żandarmi z ich niezwykle mrocznym motorem- kto widział ten wie...
Ogólnie pomysł upychania rekonstruktorów pod trybunami poroniony, mało sprzedających o cenach nie wspomnę bo nie warto...

Nie odtwarzam CK armii, gdybym odtwarzał z pewnością coś bym wymyślił, replik może nie ma ale zgodne z polskim prawem deko na pewno da się kupić, to nie jest jakis hiperrzadki karabin ten Mannlicher...
Skoro było zaaranżowane przyjecie może lepiej byłoby się uzbroić w korniszony i oszczędzić tych mausów widzom...

...No Panowie czepiać się można nawet tego,że śnieg na zewnątrz był zbyt biały. Ceny? Owszem z lekka kosmos". Impreza wypadła jak wypadła. Jeśli komuś się nie podobało,równie dobrze mógł zostać w domu i pierdzieć w kanapę przy KOMANDOSACH Z NAWARONY". Pozdrawiam.

możesz sprecyzować co masz na myśli komentując "odpustowi żandarmi??? Nie bardzo rozumiem?"

A moze kolega zechce sie podzielic namiarami na repliki mannlicherow skoro mausery nie teges ?"

Czy Wy naprawdę tacy jesteście, czy tylko udajecie głupich?
To jest dyskusja a nie obracanie kota ogonem.

Trzech tandeciarzy w miernych kostiumach i z motorem, który nawet koło wojennego nie stał, kolejni obwieszeni jak choinki medalami, wymachujący bronią, nie dość że dwadzieścia lat późniejszą to jeszcze zupełnie innej armii.
Zwrócić im uwagę to człowiek spotyka się ze świętym oburzeniem.
Trochę to tak jak w tej piosence o Maćku, Marynie i pierogach:
-Maryna, Maryna- rób rekonstrukcję
-Kiedy nie mam Mannlichera i beemy!
A Maciek do kija, Marynę obija
- Maryna, Maryna- gotuj pierogi!

... no i Maryna zmuszona była bez Mannlichera i beemy sobie jakoś poradzić, co odbiło się ujemnie na poziomie łódzkich rekonstrukcji.
To wszystko wina Maćka...
Maryna niewinna niczem lelija.

P.S.
ja na przykład żałuję,że nie popierdziałem sobie w kanapę przy komandosach z Nawarony"...

Bardzo dobrze, że jest ktoś kto dba o poziom rekonstrukcji na MWB chociaż takowej tam nie ma tylko małe wystawki w boksach. Proszę jednak aby robił to w sposób mniej obraźliwy nie używając epitetów głupki", odpustowi", andeciarze". Uwagi trafne przyjmujemy i tyle. Nie wiem jak kolegę ale nas nie stać na oryginalny sprzęt mobilny a było za mało czasu aby ten przerobić. Każdy lepiej rozgarnięty wie, że nie było to BMW w 100%
Jeżeli chdzi o mierne kostiumy to proszę o konkrety - co było w nich miernego ? Chętnie wykorzystamy uwagi aby wskoczyć na wysoki poziom kolegi, który rozumiem jest najwyższy w każdym calu.

P.S. Następnym razem prosimy zostać przy komandosach z Nawarony" - z góry dziękujemy - tandeciarze

Widzę, że gość o pseudonimie R51 NIE MA ZIELONEGO POJĘCIA o rekonstrukcji i mundurach. Jest chyba jakimś stary tetrykiem, który potrafi tylko krytykować. Napisz co Ci się konkretnie nie podobało w dioramie żandarmerii i jakie były błędy w umundurowaniu i osprzęcie. Zobaczymy wtedy jaki z Ciebie znawca" tematu.

Zeby byla jasnosc .................nie bylo mnie ani na tym pokazie, ani tez nie bawie sie w CK armię .... po prostu byłem ciekaw czy kolega R51 ma swiadomosc w jakich realiach funkcjonuje .... i widze ze nie ma tej swiadomosci...... a i przy okazji udowodnił tez ze jest chamem ..... wobec tego dziekuje za uwage.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie