Skocz do zawartości

Saper Traper :)

Szumsk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam. Jestem Nowy na tym forum i w ogóle dopiero od niedawna interesuje się militariami itp. Chciałbym kupić wykrywacz. Konkretnie interesuje mnie wykrywacz metali Traper firmy Saper kosztuje 550 zł na allegro. Na lepszy mnie nie stać bo mam dopiero 16 lat i nie mam jak uzbierać na coś lepszego... Jaka jest wasza opinia na temat tego wykrywacza ?. Chodzi mi jedynie o militaria. Pozdro
Napisano
Na militaria kup sobie lepiej smętka HS-3,a jak nie masz kasy to Jabla (PI) J-267,tyle że Jablem nakopiesz się gwoździ i innego badziewia co niemiara.
Napisano
ja w twoim wieku też miałęm podobny dylemat. padło na trapera. Do dziś kopie nim niezłe dołki. czego kolega faraon1 tak odradza trapera__
Napisano
Do dziś kopie nim niezłe dołki"
Pisząc to miałeś na myśli, że są to dołki duże i , że można się zakopać z tą piszczałką na Amen. Czy to że te dołki kryją niezłe fanty ?? :)
Napisano
zgadza się hs3 lepszy ale droższy. iezłe dołki" oznaczają dużą głębokość oraz duże fanty. jak naprawdę nie masz więcej pieniędzy to jest to dobry wybór. na militarke nic lepszego w tej cenie nie znajdziesz.
Napisano
Dzięki za rady. Pewnie zakupie Trapera jak nie będę miał kasy. Ale może uda mi się uzbierać na Smętka :)
Pozdro...
Napisano
Dzięki. Tyle że nie kupić Smętka... Na allegro są aby używane. Mieszkam na wsi, mam 18 km do najbliższego miasta ale tam z tego co wiem nie ma sklepu z wykrywaczami....
Napisano
Rozne sie tafiaja na alegrro.Warto poszukac kogos w okolicy co ma taki wykrywacz,moze pomoze Ci zakupie.Teraz i tak mamy zime wiec sie nie spiesz.A co do trapera to naprawde sobie odpusc,i nie sluchaj glupot ludzi co go kupili i teraz nie potrafia obiektywnie podejsc do tematu.
Napisano
No niestety u mnie w okolicy nie ma kogoś takiego kto ma wykrywacz albo interesuje się I czy II wojną światową. Więc pozostaje czekać może pojawi coś się na allegro albo ktoś z forumowiczów będzie chciał sprzedać :)
Napisano
kolego egon10 miałeś kiedyś trapera?? możliwe, że miałeś ale nie potrafiłeś go odpowiednio użyć.

pozdrawiam Rabat
Napisano
No ja słyszałem o Traperze sporo i pytałem się ludzi którzy go mieli każdy go chwali i mówi że na militaria jest bardzo dobry

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie