Szumsk Napisano 8 Styczeń 2010 Autor Napisano 8 Styczeń 2010 Witam. Jestem Nowy na tym forum i w ogóle dopiero od niedawna interesuje się militariami itp. Chciałbym kupić wykrywacz. Konkretnie interesuje mnie wykrywacz metali Traper firmy Saper kosztuje 550 zł na allegro. Na lepszy mnie nie stać bo mam dopiero 16 lat i nie mam jak uzbierać na coś lepszego... Jaka jest wasza opinia na temat tego wykrywacza ?. Chodzi mi jedynie o militaria. Pozdro
muchomor Napisano 8 Styczeń 2010 Napisano 8 Styczeń 2010 Na militaria kup sobie lepiej smętka HS-3,a jak nie masz kasy to Jabla (PI) J-267,tyle że Jablem nakopiesz się gwoździ i innego badziewia co niemiara.
Szumsk Napisano 9 Styczeń 2010 Autor Napisano 9 Styczeń 2010 No mam 600zł a Smętek kosztuje więcej... :)
rabat Napisano 9 Styczeń 2010 Napisano 9 Styczeń 2010 ja w twoim wieku też miałęm podobny dylemat. padło na trapera. Do dziś kopie nim niezłe dołki. czego kolega faraon1 tak odradza trapera__
Szumsk Napisano 9 Styczeń 2010 Autor Napisano 9 Styczeń 2010 Do dziś kopie nim niezłe dołki" Pisząc to miałeś na myśli, że są to dołki duże i , że można się zakopać z tą piszczałką na Amen. Czy to że te dołki kryją niezłe fanty ?? :)
Szumsk Napisano 9 Styczeń 2010 Autor Napisano 9 Styczeń 2010 Rabat możesz wyjawić mi co nim wykopałeś ?? :P Bo chyba go kupie. Ale na razie jeszcze się porozglądam.
pawel888 Napisano 9 Styczeń 2010 Napisano 9 Styczeń 2010 Poczekać troszke dołożyć i kupić HS taka moja rada.<pozdro
rabat Napisano 9 Styczeń 2010 Napisano 9 Styczeń 2010 zgadza się hs3 lepszy ale droższy. iezłe dołki" oznaczają dużą głębokość oraz duże fanty. jak naprawdę nie masz więcej pieniędzy to jest to dobry wybór. na militarke nic lepszego w tej cenie nie znajdziesz.
egon10 Napisano 9 Styczeń 2010 Napisano 9 Styczeń 2010 kopie nim niezle dolki",tzn ze uzywasz tego...trapera jako lopaty?
Szumsk Napisano 9 Styczeń 2010 Autor Napisano 9 Styczeń 2010 Dzięki za rady. Pewnie zakupie Trapera jak nie będę miał kasy. Ale może uda mi się uzbierać na Smętka :)Pozdro...
Szumsk Napisano 9 Styczeń 2010 Autor Napisano 9 Styczeń 2010 Dzięki. Tyle że nie kupić Smętka... Na allegro są aby używane. Mieszkam na wsi, mam 18 km do najbliższego miasta ale tam z tego co wiem nie ma sklepu z wykrywaczami....
Szumsk Napisano 9 Styczeń 2010 Autor Napisano 9 Styczeń 2010 Tyle, że nie mam gdzie kupić Smętka* ". Sory ale się śpieszyłem i nie dopisałem reszty tekstu... :)
pawel888 Napisano 9 Styczeń 2010 Napisano 9 Styczeń 2010 Smętka nie kupisz w żadnym sklepie:)Produkowany jest przez jednego człowieka w domowym zaciszu:)Pisałem juz o tym i nie tylko ja.<pozdro
Szumsk Napisano 9 Styczeń 2010 Autor Napisano 9 Styczeń 2010 Nom ok domyślałem się ale ma ktoś jakieś namiary na tego faceta ?? Telefon, adres ?
egon10 Napisano 9 Styczeń 2010 Napisano 9 Styczeń 2010 Rozne sie tafiaja na alegrro.Warto poszukac kogos w okolicy co ma taki wykrywacz,moze pomoze Ci zakupie.Teraz i tak mamy zime wiec sie nie spiesz.A co do trapera to naprawde sobie odpusc,i nie sluchaj glupot ludzi co go kupili i teraz nie potrafia obiektywnie podejsc do tematu.
pawel888 Napisano 9 Styczeń 2010 Napisano 9 Styczeń 2010 Kol Szumsk oczywiście, i odpuść sobie Trapera jeszcze raz radze <pozdro
Szumsk Napisano 9 Styczeń 2010 Autor Napisano 9 Styczeń 2010 No niestety u mnie w okolicy nie ma kogoś takiego kto ma wykrywacz albo interesuje się I czy II wojną światową. Więc pozostaje czekać może pojawi coś się na allegro albo ktoś z forumowiczów będzie chciał sprzedać :)
rabat Napisano 9 Styczeń 2010 Napisano 9 Styczeń 2010 kolego egon10 miałeś kiedyś trapera?? możliwe, że miałeś ale nie potrafiłeś go odpowiednio użyć.pozdrawiam Rabat
Szumsk Napisano 9 Styczeń 2010 Autor Napisano 9 Styczeń 2010 No ja słyszałem o Traperze sporo i pytałem się ludzi którzy go mieli każdy go chwali i mówi że na militaria jest bardzo dobry
rabat Napisano 9 Styczeń 2010 Napisano 9 Styczeń 2010 nikt cie nie zmusi do kupna smętka czy sapera, zrobisz co chcesz. ja wyrażam moje zdanie na temat trapera po prostu.
faraon1 Napisano 9 Styczeń 2010 Napisano 9 Styczeń 2010 Witam kol.rabat co takiego wykopałeś tym TRAPEREM ? że tak go zachwalasz TRAPER, MIDAS = wyroby detektoro podobne.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.