samgnus Napisano 22 Styczeń 2010 Napisano 22 Styczeń 2010 A Proxima,to niby jaka technologia ?! Proponuję zobaczyć od środka :)))
samgnus Napisano 22 Styczeń 2010 Napisano 22 Styczeń 2010 A w sumie to wystarczy z zewnątrz ja obejżeć...:)))
lv426 Napisano 23 Styczeń 2010 Napisano 23 Styczeń 2010 Nie w sensie możliwości tylko takim, że inaczej się kupuje detektor wyprodukowany kilkanaście lat temu a obecnie. Z tego co się dowiedziałem od kogoś kto zna whites'y jak własną kieszeń, trzeba zwrócić uwagę na pewne detale konstrukcyjne bo są whitesy i whitesy. Zupełnie inaczej w przypadku proximy gdy po prostu idziesz do sklepu, kupujesz i o nic się nie martwisz.
sla1971 Napisano 23 Styczeń 2010 Napisano 23 Styczeń 2010 Szukaj X-TERRA 50,uwierz z tych co wymieniles na drobnice najlepszy.
koza187 Napisano 24 Styczeń 2010 Napisano 24 Styczeń 2010 Czy sprzet rodzimy naprawde tak odstaje od zachodniego?To jest inny charakter poszukiwan.Przeciez ludzie na naszym sprzecie rowniez wyciagaja ciekawe fanty-nie gorsze niz gdzie indziej.Zawansowana elektronika to nie tabu dla madrych ludzi ktorych przecierz w kraju nie brakuje.Mam dwa detektory-zachodni i polski,i fanty praktycznie takie same.Oczywiscie nie jestem expertem-tylko autopsja.Wszystko to szczescie,miejscowka i doswiadczenie. Zycze wszystkim powodzenia na wiosne
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.