Młodziak Napisano 7 Styczeń 2010 Autor Napisano 7 Styczeń 2010 Przedmiot znaleziony na polu, odkręcany, zakrętka posiada wybrzuszenia w postaci kropek. Przepraszam za tak nazwanie tematu, ale nic innego nie przychodzi mi do głowy, pozdrawiam.
Młodziak Napisano 7 Styczeń 2010 Autor Napisano 7 Styczeń 2010 Dzięki wielkie, nie pomyślałem na początku o tym, ale teraz widzę, że chyba faktycznie tak jest. : )
Młodziak Napisano 7 Styczeń 2010 Autor Napisano 7 Styczeń 2010 Przedmiot znaleziony na polu, odkręcany, zakrętka posiada wybrzuszenia w postaci kropek. Przepraszam za tak nazwanie tematu, ale nic innego nie przychodzi mi do głowy, pozdrawiam.
Młodziak Napisano 7 Styczeń 2010 Autor Napisano 7 Styczeń 2010 3Jeśli to możliwe to proszę o skasowanie niepotrzebnych pustych postów, ciągle zapominam załadować najpierw zdjęcie.
tyfus Napisano 7 Styczeń 2010 Napisano 7 Styczeń 2010 jak dla mnie to jest końcówka tubki z nakrętką (od maści, pasty)-pozdro-
maku955 Napisano 7 Styczeń 2010 Napisano 7 Styczeń 2010 Mi też tak się wydaje , pozostała część albo zaorana ;] albo zjedzona ;)Pzdr.
Pytanie
Młodziak
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.