dwór Napisano 4 Styczeń 2010 Autor Napisano 4 Styczeń 2010 Witam....Znalazłem ciekawą aukcje na allegro, i najbardziej zagatkowe jest dla mnie to czy takim wykrywaczem jest możliwość odnalezienia przedmiotów podanych poniżej w wymienionej aukcji... Może to być podpucha.Daje linkhttp://www.allegro.pl/item869473690_okazja_wykrywacz_metalu_bounty_hunter_junior.html Co wy o Tym myślicie?Napewno jest to najtańsza zabawka na rynku.Pozdr.
samgnus Napisano 4 Styczeń 2010 Napisano 4 Styczeń 2010 Fajne te fotki....pobudzają wyobrażnię :)) Przypuszczalnie spokojnie można namierzyć te fanty pod ...dywanem :))
Saurus Napisano 4 Styczeń 2010 Napisano 4 Styczeń 2010 Mnie ciekawi ten sztylecik...chyba troche stary.
dwór Napisano 4 Styczeń 2010 Autor Napisano 4 Styczeń 2010 Wyczytałem w jednej recenzji że monetę 5 zł chwyta na 10 cm. To chyba nie wiele się różni od innych modeli Bounty Hunter:-)
brunogd Napisano 5 Styczeń 2010 Napisano 5 Styczeń 2010 Witam . fanty ciekawe z tym że te dwa sztylety - bagnety to jak kolega wyżej napisał napewno zostały znalezione pod dywanem ;) odrazu widać że to nie są wykopki - tak wogle zdziwiony jestem że Bounty Hunter zajeło sie oznaczaniem własnym logiem Chińskich wykrywaczy ( widze że to typ junior ) ale troche tandetny marketingowy ruch to jak zapakowanie typowego Md w karton minelaba albo fischera - moim zdaniem wart ale 50zł
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.