tyfus Napisano 3 Styczeń 2010 Autor Napisano 3 Styczeń 2010 a właściwie to co z niej zostało :)interesuje mnie, kto konkretnie mógł nosić takie klamry ?czy konkretnej formacji można je przypisać ?wymiary :- wysokość ok.56 mm- szerokość ok. 37 mmsygnatury :- w jednym narożniku DRP- w drugim literka Az góry dzięki za info-pozdro-
tyfus Napisano 3 Styczeń 2010 Autor Napisano 3 Styczeń 2010 a właściwie to co z niej zostało :)interesuje mnie, kto konkretnie mógł nosić takie klamry ?czy konkretnej formacji można je przypisać ?wymiary :- wysokość ok.56 mm- szerokość ok. 37 mmsygnatury :- w jednym narożniku DRP- w drugim literka Az góry dzięki za info-pozdro-
huk 100 Napisano 3 Styczeń 2010 Napisano 3 Styczeń 2010 sygnatury wskazują na firmę Assman -świta mi cośik że to klamra FADu lub RADu -jak wrócę do chałupy to poszukam -pozdro
tyfus Napisano 3 Styczeń 2010 Autor Napisano 3 Styczeń 2010 prawdopodobnie może być RAD-uale sprawdź huk-u jak możesz :)dzia za info
huk 100 Napisano 3 Styczeń 2010 Napisano 3 Styczeń 2010 jednak nie FAD/RAD tamta klamra inna lecz trochę podobna
huk 100 Napisano 3 Styczeń 2010 Napisano 3 Styczeń 2010 nie miałeś tam jakiegoś lotniska ? ta po twojej lewej stronie to klamra standardowa a ta po prawej to NSFK -pozdro http://www.danielsww2.com/page8.html
tyfus Napisano 3 Styczeń 2010 Autor Napisano 3 Styczeń 2010 nie ma lotniska, las i raczej obóz RAD-uklamerka podobna do tej z twojej foty, tylko groszkowania" nie ma
Pytanie
tyfus
a właściwie to co z niej zostało :)
interesuje mnie, kto konkretnie mógł nosić takie klamry ?
czy konkretnej formacji można je przypisać ?
wymiary :
- wysokość ok.56 mm
- szerokość ok. 37 mm
sygnatury :
- w jednym narożniku DRP
- w drugim literka A
z góry dzięki za info
-pozdro-
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.