mar02 Napisano 2 Styczeń 2010 Autor Napisano 2 Styczeń 2010 Witam Jak w tytule Poszukuje czegos dobrego do 1000zl Oczywiscie z dyskryminacja smiecki Co polecacie ????Mialem ace150 i slabo mi sie z nim ukladalo :(pozdrawiam
Hebda Napisano 2 Styczeń 2010 Napisano 2 Styczeń 2010 wyprzedzę pawła888 z postem, na militarkę do 1000 to smętek,dyskryminacja słaba ale jak dobrze ustawisz to śmieci dużo ciągnął nie będziesz,wg mnie i wielu to super sprzęt:)resztę info znajdź w wyszukiwarce na forum,pełno postów o hs-3 tudzież smętku:Ppozdro
220V Napisano 2 Styczeń 2010 Napisano 2 Styczeń 2010 W tych pieniądzach masz z czego wybierać jeśli chodzi o sprzęt używany, bo z nowymi to już gorzej.Jak militarka to coś z Fisherów,Whites W5900,HS-3,Rutus Solaris (może i używana Proxima by się trafiła,poczytajtakich zapytan jest do bolu!
viwaldi Napisano 2 Styczeń 2010 Napisano 2 Styczeń 2010 jak jest troche czasu i sprzet nie musi byc na juz to w 1000 zl znajdziesz uzywana proxime. wystarczy regularnie przegladac allegro i ogloszenia na forum. ostatnio byla na wet za 550 zl ;)proxima jest sprzetem uniwersalnym (nie tylko militarka) a po przesiadce z ace 150 roznica jest... znaczaca :D
pawel888 Napisano 2 Styczeń 2010 Napisano 2 Styczeń 2010 Widzisz Hebda jak my sie uzupełniamy:)Coś przeoczyłem a ty w moim imieniu juz zdążyłeś sie podpisać:)Jednak ja jeszcze raz polece HS-3 zeby nie było ze jestem nie konsekwentny w swoich wypowiedziach.<pozdro
Edd Napisano 2 Styczeń 2010 Napisano 2 Styczeń 2010 Jeśli miał bym Ci doradzić, to na militaria nic lepszego do dziś nie wymyślono. White's 5900 Di Pro i jego najbliższa rodzina 6000 i XL. To sprzęt kultowy, sprawdzający się w każdych warunkach i sytuacjach. Prawdziwy tryb all metal z dyskryminacją wizualną, zajebiste osiągi, i pancerne wykonanie, które wytrzyma lata eksploracji. Polecam z całą odpowiedzialnością.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.