Yahny Napisano 29 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2009 Witam.Mam pilną prośbę:Kobieta pisze prace licencjacką z pielęgniarstwa i pilnie potrzebuje kazdej sztuki wypełnionej ankiety.Będę bardzo wdzięczny za wypełnienie i odesłanie na:(cenzura)@poczta.fmlinki do ankiety:http://chomikuj.pl/thunder33/Dokumenty/Michalska+-+ankieta.dochttp://42.pl/u/20PA------------------------------------------------------Cenzura z powodu wulgaryzmów Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hitboy64 10:39 30-12-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popcorn65 Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 Hmmm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herman1984 Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 Z tym mailem to po bandzie pojechane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandolero Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 No tak, ankieta dotyczy programu wyborczego PO. Napisałem,że nie wierzę, nie korzystam z usług cudotwórców a kto uwierzył ten łoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yahny Napisano 29 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2009 Coś w tym jestTemat, to przesądy we współczesnym lecznictwie" czy cuś takiegoDo uleczenie tego chorego państwa i jego prawa, chyba tylko cud jest potrzebny :/pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
płetwal Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 hmmm schroniska ankiety ciekawe forum sie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yahny Napisano 30 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2009 Płetwal, po to jest ten dział forum, żeby pisać o dupiemaryny".Więc nie gadaj, tylko bierz się za ankiete :)pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 Yahny, nie wiem czy zauważyłeś ale Twój post został ocenzurowany, i pozostanie taki dopóki nie podasz normalnego adresu mailowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yahny Napisano 3 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2010 oki, przyjmuje pokornie cenzurethunder33@op.pljeszcze do jutra (poniedziałek) będę dźwięczny za każdą sztukępozdrojanusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yahny Napisano 4 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2010 Dzięki bardzo za pomoc.Kilka ankiet doszło, chociaż nie wiem od kogo.Pozdrawiam i jakby co, też chetnie pomoge.Temat zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.