dominik.zd Napisano 26 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2009 Witam!Chciałbym się dowiedzieć, jakie opinie na temat tej książki mają użytkownicy tego forum. Może ktoś posiada tą książkę...? Czy warto ją kupić? Poniżej link do tej książki w Księgarni Odkrywcy.Pozdrawiamhttp://www.odk.pl/jastrzebie-stalina,8421.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
por.pil.020 Napisano 26 Grudzień 2009 Share Napisano 26 Grudzień 2009 Warto. Mam tą książkę i mnie sie podoba, cena też przystępna. Ciekawe zdjęcia i sylwetki samolotów na kilku stronach z papieru kredowego. Relacje też ciekawe - można sie dowiedzieć na jakich samolotach radzieckim pilotom sie dobrze latało, na jakich gorzej, jak wyglądało szkolenie (np. do nauki kołowania używano starych I-16 bez skrzydeł tzn. ze zdartym pokryciem zeby przypadkiem nie wystartował hehe:> ), walki z Niemcami itd. Polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik.zd Napisano 27 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2009 Witam! Dziękuję za odpowiedź. Też mi się wydaje, że książka może być ciekawa i jest niedroga.Jeszcze raz dziękuję za pomoc i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.