Der Szpadel Napisano 25 Grudzień 2009 Autor Napisano 25 Grudzień 2009 CzołemMam kłopot przy wyborze, kapitałem dysponuje na jeden lub drugi, proszę tylko o radę co lepsze pod kątem uniwersalności (kolorek i żelazo), kosze głównie kolor i preferuje czułego dynamika ale złom czasem nie zawadzii jak z bateriami bo w biesach ciężko o gniazdko z prądem , chodzi mi o ergonomię pracy ile dłużej daje rade SE i GT.Poprzedni sprzęt Solaris i rama gemini.Der Szpadel
Der Szpadel Napisano 29 Grudzień 2009 Autor Napisano 29 Grudzień 2009 hmmmm widzę że koledzu niechętni do rozmowy, cuż wybrałem sam że jednak SE to jest to, mam nadzieje ze w sprawie ustawień będziecie bardziej wyrozumiali gdy już się w piszczałke zaopatrze.PozdrawiamDer Szpadel
lv426 Napisano 1 Styczeń 2010 Napisano 1 Styczeń 2010 Ale co to za wybór. S GT kosztuje 2400 a M SE 4000.http://www.viking.waw.pl/hobby.php?producent_id=5
samgnus Napisano 3 Styczeń 2010 Napisano 3 Styczeń 2010 A,co to ma do rzeczy ile kosztują ?! Autor postu zastanawiał się nad tymi dwoma wykrywkami zaznaczając,że ma na obie...i wybrał dobrze.Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.