tottek Napisano 19 Grudzień 2009 Autor Napisano 19 Grudzień 2009 Witam ponownie!Nie mam zielonego pojęcia co to takiego. Dosyć ciężkie, wymiary 7 x 4,5cm. Znalezione w miejscu stacjonowania wojsk rosyjskich w czasie I WojnyMoże ktoś już widział coś podobnego?Pozdr!
tottek Napisano 19 Grudzień 2009 Autor Napisano 19 Grudzień 2009 Witam ponownie!Nie mam zielonego pojęcia co to takiego. Dosyć ciężkie, wymiary 7 x 4,5cm. Znalezione w miejscu stacjonowania wojsk rosyjskich w czasie I WojnyMoże ktoś już widział coś podobnego?Pozdr!
tottek Napisano 4 Styczeń 2010 Autor Napisano 4 Styczeń 2010 Witam w Nowym Roku!Może komuś coś kiedyś takiego wpadło na oczy? Wszelkie informacje mile widziane.Pozdr!
dzieci3 Napisano 19 Grudzień 2009 Napisano 19 Grudzień 2009 Gdyby to miało ostro zakończone tzw.sondy można by sugerować,że było to urządzenie do pomiaru wilgotności drewna.Przedmiot wygląda na parę dziesiątek lat.Ale to chyba moje błędne skojarzenie.Pzdr.
maku955 Napisano 5 Styczeń 2010 Napisano 5 Styczeń 2010 Mi się wydaje że część radiostacji ,telefonu polowego , ale to moje zdanie ;)
płetwal Napisano 4 Styczeń 2010 Napisano 4 Styczeń 2010 wtyczka raczej nie bo bolce niesą odizolowane
Pytanie
tottek
Witam ponownie!
Nie mam zielonego pojęcia co to takiego. Dosyć ciężkie, wymiary 7 x 4,5cm. Znalezione w miejscu stacjonowania wojsk rosyjskich w czasie I Wojny
Może ktoś już widział coś podobnego?
Pozdr!
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.