Arbi1000 Napisano 17 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2009 Nagrałem te kroniki niemieckie z czasów wojny i przkonwertowałem na DivX.http://nsl-archiv.info/Filme/Deutsche-Wochenschauen/ Pakuję je na pendrajwa i próbuję oglądać na stacjonarnym odtwarzczu.Niestety, nie funkcjonuje to najlepiej. Obraz jest jakby wolniejszy od glosu.Na kompie wszystko śmiga O.K.Jak sądzicie, pendrajw kiepski czy odtwarzacz?Może jedno i drugie? Jeszcze spróbuję wgrać na CD to pewnie się sprawa wyjaśni.PozdrawiamArbi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek-stg Napisano 17 Grudzień 2009 Share Napisano 17 Grudzień 2009 Jak na moje to konwertowanie temu zaszkodziło. Wgraj zwykłą wersję na pena i wtedy zobacz. I kodeki na DVD mogą być kijowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arbi1000 Napisano 17 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2009 Raczej nie, bo na kompie śmigają obie wersje bez zarzutów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.