redan64 Napisano 17 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2009 Witam. Niedawno otrzymałem książkę pt. Ku wrześniowi 1939-Zbrojne ramię sanacji" autor Robert Michulec zacząłem ja czytać z dosyć mieszanymi uczuciami.Czy w wasze ręce też trafiła ta publikacja? Interesuje mnie zdanie innych dotyczące tej książki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemope Napisano 18 Grudzień 2009 Share Napisano 18 Grudzień 2009 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 19 Grudzień 2009 Share Napisano 19 Grudzień 2009 Witam,mógłby kol.podać ogólny zarys tematu tej książki?Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grba Napisano 19 Grudzień 2009 Share Napisano 19 Grudzień 2009 NS-Propaganda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redan64 Napisano 20 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2009 Autor w tej publikacji w bardzo negatywny sposób przedstawia ówczesne władze sanacyjne oraz Wojsko Polskie i jego wartość bojową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grba Napisano 20 Grudzień 2009 Share Napisano 20 Grudzień 2009 Robert Michulec twierdzi, że Polska był agresorem. Takie teksty to mogę sobie poczytać w starych numerach gadzinowego Nowego Kuriera Warszawskiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.